Uitgelichte Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:30 - 17:30

Registreren als bieder om online mee te bieden

  1. Wij valideren uw persoonsgegevens en sturen u een gebruikersnaam toe, nadat u de Verklaring Deelname Internetverkoop heeft ondertekend, parafeert en heeft opgestuurd. Vergeet niet uw kopie legitimatie bij te voegen. 
  2. Vervolgens ontvangt u van ons (doorgaans binnen 120 minuten) digitaal een brief (per e-mail) waarin u uw eigen gebruikersnaam vindt en een unieke link naar ons live bied platform.
  3. In een vervolg e-mail ontvangt u direct van Bieden & Wonen een link, waarmee u uw eigen wachtwoord kunt genereren op basis van uw gebruikersnaam.
  4. U bent nu klaar om live mee te bieden. In de brief die u eerder van ons digitaal per e-mail ontvangen heeft, vindt u tevens de link naar uw eigen account.
  5. De gebruikersnaam is gekoppeld aan uw paspoort, de door u ingevulde (NAW)gegevens in de Verklaring Deelname Internetverkoop en de daarin door u benoemde ontbindende voorwaarden.
  6. Klik op de knop hieronder om u rechtstreeks online te registreren als bieder voor een van onze objecten. Indien u als aankoopmakelaar handelt namens een klant van u, kunt u uw naam, email en telefoonnummer ook op deze VDI schrijven. 

  • op funda
  • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
  • woning promotie verkoop woning