Recente Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Rondweg 18 – WEZEP VERKOCHT

VERKOCHT
Rondweg 18, 8091 XB Wezep, Nederland
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen
 • Bieden en Wonen

VERKOCHT


OBJECT WORDT VIA DE VEILING VERKOCHT. REGISTREER U HIER VOOR DIT OBJECT OM DE VERKLARING DEELNAME VEILING TE ONTVANGEN. HIERNA WORDT DE VEILINGDATUM BEKEND GEMAAKT.


Op een mooie zichtlocatie aan de Rondweg te Wezep is deze bouwkavel beschikbaar, om een fraaie woon-werklocatie te realiseren. De kavel heeft een oppervlak van ca. 600 m2 . Er is inmiddels een plan uitgewerkt en vergund, waardoor er snel kan worden gestart met de realisatie!

Het bouwplan is getekend door Ter Velde Den Besten uit Wezep, welke een pand heeft ontworpen bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond, alsmede bedrijfswoning op de verdieping. Uiteraard zijn er altijd mogelijkheden om het plan aan te passen op basis van uw wensen, hetgeen uiteraard wel voorgelegd dient te worden aan de Gemeente Oldebroek.

Zoekt u een grotere kavel en meer ruimte om te ontwikkelen, dan bieden wij u een mooie mogelijkheid aan de Voskuilerdijk 22 te Hattemerbroek. Een bouwkavel van maar liefst 1.035 m² met een bouwplan voor een vrijstaande woning en een afzonderlijk bedrijfspand. Bel voor meer informatie of kijk op het adres Voskuilerdijk 22 te Hattemerbroek.

Locatie:
De kavel is prominent gesitueerd aan de Rondweg te Wezep. Zoals het nu lijkt zal de afrit van de Rijksweg A28 op korte afstand worden gesitueerd van dit pand, waardoor de bereikbaarheid vanuit de wijde omgeving uitstekend is. De belendende percelen bestaan voor een groot deel eveneens uit bedrijfswoningen met bijbehorende bedrijfsruimte.

Het vergunde bouwproject heeft een begane grond oppervlak van totaal ca. 202 m², met als gebruik bedrijfsruimte, alsmede de entree van de bovengelegen woning. Deze woning heeft een oppervlak van
ca. 75 m².

Parkeren:
Op bijbehorende terrein is ruim voldoende mogelijkheid om eigen parkeergelegenheid te creëren.

Opleveringsniveau:
De kavel zal in de huidige staat worden opgeleverd inclusief het aanwezige hekwerk en bestrating. Het bouwplan voor het bedrijfspand met bedrijfswoning is inmiddels vergund. De legeskosten voor de aanvraag van de omgevingsvergunning zijn exclusief.

Bodem:
Op dit moment zijn er geen bijzonderheden bekend bij verkoper. Wel is een verkennend bodemonderzoek vereist.

Het bouwplan betreft een vrijstaand pand getekend door Ter Velde Den Besten uit Wezep. Op verzoek zijn alle tekeningen en bijbehorende stukken van het vergunde plan opvraagbaar op ons kantoor. Uiteraard staat ook Ter Velde Den Besten graag voor u klaar voor advies en begeleiding van het bouwplan.

Recht van overpad:
Eigenaar van de achter gelegen woningen verkrijgt het recht van overpad om te komen en te gaan naar de Rondweg te Wezep. Een en ander zal nader worden vastgelegd als kettingbeding ten tijde van de levering.

Bestemming:
Op de kavel is het bestemmingsplan “Wezep Noord” van toepassing. Voor dit pand gelden de regels van artikel 5: Bedrijventerrein – 1, zoals bijgevoegd.

Aanvaarding:
Op korte termijn over te dragen.

Koopprijs:
€ 125.000,- kosten koper inclusief legeskosten bouwplan

Goed om te weten:
In de voorschriften activiteit het bouwen van een bouwwerk stelt de gemeente nog aanvullende eisen op onder andere:
– Constructieberekeningen en tekeningen
– Verkennend bodemonderzoek
– Aansluitingen riolering
– Akoestisch gevelisolatieonderzoek
– Keuring attest inbraakwerendheid kozijnen, ramen en deuren.

Delen:

Vanafprijs:  VERKOCHT

Oppervlakte:  600m2 

Type:  Bieden

Slaapkamers: 

Badkamers: 

Garages: 

Status:  Verkocht!

Oplevering:  Bespreekbaar

Delen:

Caspar Phijffer

20  OBJECTEN AANGEBODEN

DIRECTEUR

+31 (0) 85 130 23 61 +31 (0) 6 38 20 97 60 caspar@biedenenwonen.nl

Plan een bezichtiging in met de makelaar

Verstuur

Gerelateerde objecten

 • op funda
 • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
 • woning promotie verkoop woning