Uitgelichte Objecten

loading...

ONLINE BIEDINGEN

U bereikt bij Bieden en Wonen de maximale marktwaarde van uw woning doordat wij een breed kopersbereik realiseren voor uw object en deze brede doelgroep tegen elkaar op laten bieden. Verkoop in deze oververhitte woningmarkt dus per opbod.

TRANSPARANTIE

Transparantie in de woningmarkt is er nauwelijks. Wij gebruiken onze verkoop werkwijze om u inzicht te geven in de onderhandelingen. Zo zijn alle partijen gerust gesteld van een goede afhandeling van het traject en de nazorg.

KOPERSBEREIK

Dit is niet geheel onbelangrijk bij het verkopen van het object. Wij hebben een bereik van meer dan 4,1 miljoen potentiële kopers en promoten uw woning met nieuwe marketing tools, zoals o.a. een online virtuele woningtour.

SNEL VERKOOPPROCES

Wanneer een Bieden en Wonen adviseur vrijblijvend een waardebepaling bij u heeft gedaan schatten wij de verkoopbaarheid van uw woning in en bekijken wij of het een geschikt object is voor onze verkoopmethode. 

Onze verkoopstrategie bestaat uitsluitend uit opbod verkoop. Middels opbieden bereiken wij gegarandeerd de hoogste verkoopopbrengst. U als verkoper van uw woning wilt dat toch ook? Bieden en Wonen helpt u daarmee. Wij laten een bredere doelgroep tegen elkaar opbieden. Dat zorgt uiteindelijk voor de maximale marktwaarde. Uiteraard is dit onder begeleiding van een lokale woningmarkt adviseur én uiteindelijk de notaris. 

 

Klik hier om meer te lezen over onze opbod strategie.

Wij behartigen uw belangen én verrichten ons werk op transparante werkwijze. Onder toezicht van een notaris zullen biedingen gedaan worden. Deze transparantere werkwijze zorgt voor een zorgvuldig verkoopproces. Tevens zorgt deze transparantere aanpak voor een realistischer hoogste bod. 

Onze nieuwe opbod verkoop werkwijze zorgt op transparante wijze voor de hoogste verkoopopbrengst. Hiervoor zijn uiteraard gegadigden nodig. Wij realiseren een bredere doelgroep van potentiële kopers dan een traditioneel proces. Dit komt doordat wij de focus op internet marketing leggen en een unieke én opvallende Funda plaatsing doen. Ons bereik bestaat uit ruim 4,1 potentiële kopers.

Wij streven ernaar ons aanbod binnen 30 dagen zorgvuldig te verkopen. Op basis van een grondige analyse zal één van onze adviseurs bij u langs komen om te kijken of uw woning verkoopbaar is én geschikt is voor ons opbod verkoop traject. Het is een nieuwe verkoop methodiek en dus zal een expert u gedurende het verkooptraject begeleiden.