Over ons

Innovatief, dynamisch & transparant.

Bij het aan- en verkopen van een woning komt veel kijken. Het is vaak een emotioneel en spannend proces voor de verkoper om te verkopen, maar ook voor de koper om zijn/haar nieuwe droomhuis aan te kopen. Door het platform van Bieden & Wonen wordt er naast transparantie omtrent biedingen ook een zeer spannend en leuk proces voor bieders en woningeigenaren gecreëerd. Door een aflopende tijd en oplopende biedingen wordt de druk en spanning opgevoerd. Bieders kunnen vanaf overal in de wereld biedingen plaatsen op ons platform via zijn/haar smartphone, tablet of desktop!

Lokale makelaars

Bieden & Wonen werkt nauw samen met een van de meest innovatieve beroepsverenigingen van Nederland. Deze beroepsvereniging behoort tot een van de grootste partijen op dit moment.

Met ruim 377 makelaarskantoren in Nederland kunnen wij woningverkopers op elke hoek van de straat in Nederland voorzien van de lokale expertise van een deskundige verkoopmakelaar. De (aangesloten) makelaarskantoren zijn bevoegd om het verkoopconcept van Bieden & Wonen en ons daarbij horende bied-platform als dienstverlening in te zetten voor woningeigenaren.

Huis verkopen?

Heb je ook interesse om jouw huis per opbod te verkopen? Neem met een van onze medewerkers contact op om een selectie van onze aangesloten lokale makelaars bij jou in de buurt te ontvangen waaruit je kunt kiezen om jouw huis middels ons platform te verkopen.

Openingstijden

Maandag: 9:30 – 17:30
Dinsdag: 9:30 – 17:30
Woensdag: 9:30 – 17:30
Donderdag: 9:30 – 17:30
Vrijdag: 9:30 – 17:30
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Op afspraak

Bedrijfsinformatie

Bieden en Wonen BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.
KvK-nummer: 34297220
Btw-nummer: NL8191.83.982.B01.

Ons team

Caspar Phijffer

Algemeen Directeur & Eigenaar

Roland van Starrenburg

Aankoop- en verkoopmakelaar

Rink Dobbenga

Aankoop- en verkoopmakelaar

Robert Migchielsen

Aankoop- en verkoopmakelaar

Ralph Berkel

Aankoop- en verkoopmakelaar

Rob Sauer

Aankoop- en verkoopmakelaar

Cécile Hassing

Aankoop- en verkoopmakelaar

Niels Kooijman

Veilingmeester