Hoe werkt het online biedplatform?

Via het online biedplatform plaatst een bieder eenvoudig een bod op je woning,
terwijl jij 24/7 inzicht hebt in alle biedingen met bijbehorende voorwaarden.

Zowel de verkoper als koper hebben vaak nog weinig inzicht in het biedproces. Niet iedere bieder krijgt de kans een bod uit te brengen en de financiële voorwaarden waaronder een bod geplaatst wordt zijn vaak moeilijk in te zien. Als het contact met de bieders via je makelaar verloopt is het als verkoper ook niet eenvoudig om overal van op de hoogte te zijn. Bij Bieden en Wonen hebben we daarom een online biedplatform ontwikkeld, zodat alles inzichtelijk is voor iedereen.

Voorbeeld van een woning op het biedplatform

Jij bent altijd op de hoogte van alle biedingen

Bij Bieden en Wonen heb je, in tegenstelling tot veel andere makelaars, volledig inzicht in alle biedingen die worden geplaatst op je woning, inclusief de bijbehorende ontbindende voorwaarden. Dankzij ons systeem krijgt iedere bieder een eerlijke kans een bod uit te brengen, en weet jij precies wat er wordt geboden.

Bekijk hier alle actieve woningen

Biedingen zijn altijd onvoorwaardelijk

Net zoals een bieding op je woning via de traditionele makelaarswijze, zijn biedingen op je woning via het online biedplatform altijd onvoorwaardelijk. Jij bepaalt aan het einde van een biedronde of je tevreden bent met het hoogste bod, of dat je door wilt gaan met een volgende biedronde. Er zit geen maximum aan het aantal biedrondes die wij voor jou organiseren.

Veilingmeester, notaris en makelaar

Bij iedere biedronde is een een erkende veilingmeester, notaris betrokken en een Bieden en Wonen makelaar betrokken om continuïteit en transparantie van het proces te waarborgen.

Dit is Niels Kooijman, onze veilingmeester

Screening van de bieders

Een bieder kan pas een bod uitbrengen op de woning zodra hij of zij de woning heeft bezichtigd en een geverifieerd Bieden en Wonen account heeft. Na het aanmaken van een account controleren wij de financiële gegevens en de identiteit van de bieder. We streven ernaar om elke bieder binnen 24 uur na aanmelding te verifiëren.

Klaar om te verkopen?

Kies de locatie het dichtst bij jou in de buurt, of vul het contactformulier in door op onderstaande knop te klikken. Tot snel!

Bieden en Wonen Makelaars Amsterdam
Bieden en Wonen Makelaars Utrecht
Bieden en Wonen Makelaars Rotterdam
Bieden en Wonen Makelaars Apeldoorn
Bieden en Wonen Makelaars Haarlem
Bieden en Wonen Makelaars Den Haag
Bieden en Wonen Makelaars Breda
Bieden en Wonen Makelaars Almere
Bieden en Wonen Makelaars Gelderse Vallei
Bieden en Wonen Makelaars IJmond-Zaanstreek
Bieden en Wonen Makelaars Twente