Makelaarskantoor openen

Ben je van plan om een makelaarskantoor te openen of heb je al een makelaarskantoor wat je wilt uitbreiden? Bij Bieden & Wonen houden wij ons al jarenlang dagelijks bezig met het transparanter maken van de woningmarkt door middel van ons transparante online biedplatform. Wil jij woningen gaan verkopen op een onderscheidende manier ten opzichte van de ouderwetse makelaars? Sluit je aan als franchisenemer.

Makelaarskantoor openen

Makelaarskantoor openen

De kracht van franchise is dat je altijd met een team samenwerkt aan dezelfde formule, maar waarbij jij wel zelfstandig makelaar bent en je eigen makelaarskantoor kan openen. Ons team van ondernemers werken allemaal mee aan een transparantere woningmarkt. Ons biedplatform en geautomatiseerde biedlogboek helpt ons hierbij. Lees meer over onze werkwijze.

Makelaarskantoor openen

Biedplatform en biedlogboek

Al sinds 2008 is Bieden & Wonen bezig met haar formule en om in te spelen op de behoefte in de markt bij verkopers en kopers. Transparantie is een groot gemis. Met ons biedplatform zorgen wij voor een eerlijk aan- en verkoopproces. Het biedlogboek waarborgt het hele biedproces. Zo loopt altijd alles eerlijk voor kopers en verkopers. Geen gesjoemel dus. Naast het biedplatform wat wij hebben ontwikkeld vinden wij het zeer belangrijk dat de ondernemers die een makelaarskantoor openen binnen onze formule ook staan voor het mens tot mens contact. Wij willen onze klanten altijd het gevoel hebben dat zij altijd op nummer 1 staan. Zo komt het ambachtelijke van het vak weer een beetje terug bij Bieden & Wonen.

Biedplatform en biedlogboek

Makelaar worden?

Als je overweegt een makelaarskantoor te openen en je nieuwsgierig bent geworden naar onze franchise formule? Laat dan je gegevens achter. Na een kennismaking starten wij altijd een screening van de ondernemer.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?