Jouw makelaar in Zevenbergen

Ga je binnenkort verhuizen? Op zoek naar een betrokken makelaar in Zevenbergen die je helpt bij de verkoop van je woning? Wij kennen de regio door en door en helpen je graag met de verkoop van je huis. Lees verder!

Makelaar in Zevenbergen

Ben je van plan je huis in Zevenbergen te verkopen? Wij helpen graag! Zevenbergen valt onder het werkgebied van ons kantoor in Breda. Wij zijn gespecialiseerde verkoopmakelaars met veel kennis van de regio. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs in Zevenbergen gemiddeld €445.889 bedraagt? De gemiddelde prijs per vierkante meter is €2.683.

Wat ons uniek maakt? Wij zijn in de regio een van de enige makelaars die een verkoop per opbod strategie hanteert.

Is mijn huis in Zevenbergen geschikt? Doe de check.

Bieden en Wonen werkt net iets anders dan de traditionele makelaars. Wij hebben een transparant biedsysteem ontwikkeld waar kopers hun biedingen plaatsen. Het resultaat? Gemiddeld een hogere verkoopopbrengst voor de verkoper en een 100% transparant biedproces voor koper en verkoper. Echter slechts ongeveer 70% van alle woningen is geschikt om te verkopen via ons biedplatform. Of een woning in aanmerking komt, hangt af van de volgende 3 factoren:

  • Prijssegment van de woning
  • De vraag naar vergelijkbare woningen in het postcodegebied
  • Het type woning

Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 
 

Contactgegevens

Wij zitten gevestigd met ons kantoor op Graaf Hendrik III Plein 29 in Breda. Wij zijn bereikbaar per telefoon op 076 205 5188 en per e-mail op breda@biedenenwonen.nl.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30. Zaterdag en ’s avonds op afspraak.


 

Bereken je woningwaarde online

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning in Zevenbergen? Via het online waarderapport krijg je een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

 

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?