Jouw makelaar in Zeewolde

Bieden en Wonen is gespecialiseerd als verkoopmakelaar in de regio Zeewolde. Benieuwd of de timing van de verkoop juist is? Op zoek naar een vrijblijvende waardebepaling van woning in Zeewolde? Lees verder!
Jouw makelaar in Zeewolde

Makelaar in Zeewolde

Ben je van plan je huis in Zeewolde te verkopen? Wij helpen graag! Zeewolde valt onder het werkgebied van ons kantoor in Almere. Wij zijn gespecialiseerde verkoopmakelaars met veel kennis van de regio. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs in Zeewolde gemiddeld €376.697 bedraagt? De gemiddelde prijs per vierkante meter is €2.581.

Wat ons uniek maakt? Wij zijn in de regio een van de enige makelaars die een verkoop per opbod strategie hanteert.

Is mijn huis in Zeewolde geschikt om te verkopen per opbod?

Bieden en Wonen werkt net iets anders dan de traditionele makelaars. Wij hebben een transparant biedsysteem ontwikkeld waar kopers hun biedingen plaatsen. Het resultaat? Gemiddeld een hogere verkoopopbrengst voor de verkoper en een 100% transparant biedproces voor koper en verkoper. Echter slechts ongeveer 70% van alle woningen is geschikt om te verkopen via ons biedplatform. Of een woning in aanmerking komt, hangt af van de volgende 3 factoren:

  • Prijssegment van de woning
  • De vraag naar vergelijkbare woningen in het postcodegebied
  • Het type woning

Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 
 

Contactgegevens

Wij zitten gevestigd met ons kantoor op Veluwezoom 5 in Almere. Wij zijn bereikbaar per telefoon op 036 200 2289 en per e-mail op almere@biedenenwonen.nl.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30. Zaterdag en ’s avonds op afspraak.


 

Bereken je woningwaarde online

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning in Zeewolde? Via het online waarderapport krijg je een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

 

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?