Jouw makelaar in Zeeheldenkwartier

Een woning in Zeeheldenkwartier verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Den Haag

Actief sinds februari 2017
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Den Haag

In Nederland de enige grote stad zo dicht aan zee, heerlijk bruisend en geschikt voor elke fase van je leven: van starter als voor de grotere gezinnen. Betaalbaar, centraal en elke wijk met z’n eigen unieke karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in Zeeheldenkwartier

Je woning verkopen in Zeeheldenkwartier

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in Zeeheldenkwartier
Een woning kopen in Zeeheldenkwartier

Een woning kopen in Zeeheldenkwartier

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Zeeheldenkwartier? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Zeeheldenkwartier
Een woning (ver)huren in Zeeheldenkwartier

Een woning (ver)huren in Zeeheldenkwartier

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Kijkduin? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een Value+ Vastgoed. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Zeeheldenkwartier

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Den Haag Zeeheldenkwartier in cijfers

Zeeheldenkwartier in Den Haag is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 11.655 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 85 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 13.723 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Zeeheldenkwartier is 585.000 euro. Dit is bovengemiddeld vergeleken met Nederland.

Den Haag Zeeheldenkwartier in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Zeeheldenkwartier bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Den Haag staat gemiddeld 18 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Haag is 3.950 euro.