Jouw makelaar in Zandvoort

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Zandvoort? Je bent aan het juiste adres! Laat je adviseren door een makelaar met een sterk netwerk en lokale kennis van de buurt.
Jouw makelaar in Zandvoort

 
Je staat op het punt je huis in Zandvoort te verkopen en zoekt naar een makelaar die je helpt bij het halen van het maximale resultaat. Je zoekt advies over de volgende stap, ontwikkelingen in de markt of wilt graag een waardebepaling voor je woning laten uitvoeren. Wij kennen de verschillende obstakels van het verkoopproces van een woning en begeleiden de verkoper intensief tijdens een traject. Dat doen wij op al 12 jaar op een bewezen, transparante manier. Met al deze ervaring weten wij wat werkt, en kun je van ons altijd een verkoopplan verwachten wat is afgestemd op jouw woning en jouw wensen.
 

Ons kantoor is gevestigd op Blvrd. Paulus loot 101, 2042 AG in Zandvoort

Bieden en Wonen, jouw makelaar in Zandvoort

Onze makelaars zijn thuis in Zandvoort. Zij weten wat werkt en zitten bovenop de laatste ontwikkelingen in de buurt.  Naast onze ervaring, vinden wij transparantie voor onze verkopers super belangrijk. Daarom maken gebruik van een online biedplatform. Hierbij kunnen bieders eenvoudig en transparant tegen elkaar opbieden. Zo weet je als verkoper dat je altijd de beste prijs uit de markt krijgt.

Wij garanderen 100% transparantie: in tegenstelling tot veel andere makelaars, verlopen alle biedingen bij ons transparant online.
Wij kennen Zandvoort. Wij zitten lokaal verankerd en zitten bovenop de laatste ontwikkelingen in de lokale markt.
Altijd een scherp tarief. Jij kiest zelf de mate waarin je zelf betrokken bent in de verkoop, en kunt kiezen uit twee pakketten.

Zandvoort in cijfers

Zandvoort is een heerlijke plek om te kunnen wonen. Zandvoort telt zo’n 17.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 4400 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 523 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Zandvoort (in 2019) bedraagt in 312.000 euro.

Berekend je woningwaarde online

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning in Zandvoort? Via het online waarderapport krijg je een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Vrijblijvend verkoopadvies

Heb je liever dat er iemand even bij je langskomt? We komen graag bij je thuis voor een verkoopadvies. Op basis van de staat van je woning en recente transacties bij jou in de buurt van soortgelijke huizen, geven we je een goed beeld van wat je kunt verwachten van de verkoop van je huis. Het verkoopadvies is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Contact opnemen kan via telefoon: 023 573 7367, door te mailen naar haarlem@biedenenwonen.nl of door onderstaand formulier in te vullen.

Vanwege de huidige maatregelen is het ook mogelijk een kennismakingsgesprek op afstand via Zoom of Google Meet in te plannen.

  • Niet verplicht, wel zo praktisch