Funda

Bieden en Wonen West-Brabant

Op zoek naar een betrokken makelaardij in West-Brabant? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de West-Brabantse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor West-Brabant

West-Brabant is een van de mooiste (en gezelligste!) regio’s van Noord-Brabant. Je huis verkopen in de regio doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen West-Brabant helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze analyse van je woning. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Kantoor Etten-Leur

Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
076 205 5188
west-brabant@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Kantoor Bergen op Zoom

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom
0164-700 255
west-brabant@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Cindy Huigen vestigingsmanager Bieden en Wonen Makelaars West-Brabant

Cindy Huigen, vestigingsmanager Bieden en Wonen West-Brabant

 
Ons werkgebied
Het werkgebied van Bieden en Wonen West-Brabant bestrijkt Breda Centrum, Breda Noord, Breda Oost, Breda Zuid-Oost, Breda Zuid, Breda West, Breda Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Roosendaal, Bergen op Zoom en Teteringen.

Buiten Breda zijn wij ook actief als makelaar in Etten-Leur, Terheijden, Oosterhout, Halsteren, Roosendaal Made, Dorst, Chaam, Rijsbergen, Gilze en Rijen en Zevenbergen.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in West-Brabant verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?