Jouw makelaar in Wekerom

Een woning in Wekerom verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Veenendaal

Actief sinds april 2022
Blankestijnhof 6
3907 JP Veenendaal

Jouw makelaar in de Gelderse Vallei

In een oase van rust vind je tussen Utrecht en Arnhem de Utrechtse Heuvelrug de Gelderse Vallei. Voorzien van prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen een prachtige plek om te wonen. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Aris Diepeveen
Aris Diepeveen
Verkoopmakelaar
Je woning verkopen in Wekerom

Je woning verkopen in Wekerom

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Wil je vrijblijvend advies? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek!

Je woning verkopen in Wekerom
Een woning kopen in Wekerom

Een woning kopen in Wekerom

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Wekerom? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Wekerom
Een woning (ver)huren in Wekerom

Een woning (ver)huren in Wekerom

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Wekerom? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Wekerom

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Wekerom in cijfers

Wekerom is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De stad telt zo’n 2.715 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 1.445 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van ongeveer 188 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Wekerom is 491.369 euro. Dit is ongeveer gemiddeld vergeleken met Nederland.

Wekerom in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Wekerom bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Wekerom staat gemiddeld 42 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wekerom is 4.626 euro.