Jouw makelaar in de Vlindertuin

Een woning in de Vlindertuin verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Actief sinds mei 2020
Eerste Jan Steenstraat 66hs
1072 NN Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in de Pijp, Amsterdam Oost, Zuid-Oost en Diemen

Amsterdam is een bijzondere stad om in te mogen wonen. Drukke toeristische straten wisselen zich af met rustige buurtjes en stadsdelen met elk een sterk eigen karakter. Wij specialiseren ons in de gebieden de Pijp, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost, Duivendrecht en Diemen. Heb je een woning ergens anders in de stad? Dan helpt ons andere kantoor in Amsterdam je graag verder.

Marco Verbeek
Marco Verbeek
Verkoopmakelaar
Je woning verkopen in de Vlindertuin

Je woning verkopen in de Vlindertuin

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in de Vlindertuin
Een woning kopen in de Vlindertuin

Een woning kopen in de Vlindertuin

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in de Vlindertuin? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in de Vlindertuin
Een woning (ver)huren in de Vlindertuin

Een woning (ver)huren in de Vlindertuin

Ben je op zoek naar een huurwoning in de Vlindertuin of wil je graag je eigen woning verhuren? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in de Vlindertuin

Online biedplatform

Met het online biedplatform geeft Bieden & Wonen de regie over het aankoop- en verkoopproces weer terug aan de koper en verkoper. Door het hele proces digitaal te maken, doen wij het net even anders dan de traditionele makelaar.

Bij open bieden ziet iedereen real-time elkaars biedingen. Bieders kunnen op deze manier eenvoudig tegen elkaar opbieden.

Bij gesloten bieden is de biedronde volledig afgeschermd. Tot het einde van de biedronde zijn de biedingen voor niemand inzichtelijk, ook niet voor de verkopende partij.

Ongeacht van het gekozen biedproces zijn alle biedingen achteraf door alle partijen in te zien in een digitaal biedlogboek. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

Klik hier om meer te lezen over het biedplatform.

Online biedplatform

De Vlindertuin in cijfers

Vlindertuin is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 1.360 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 23 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 6.454 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Vlindertuin is 634.700 euro.

De Vlindertuin in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in de Vlindertuin bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Diemen staat gemiddeld 13 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in Diemen is de gemiddelde verkoopprijs 464.835 euro.