Funda

Bieden en Wonen de Veluwe

Op zoek naar een betrokken makelaardij in de regio Veluwe? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de woningmarkt in de regio en hebben een voorliefde voor transparantie.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor de Veluwe

Een van de mooiste stukjes Nederland getekend door authentieke en pittoreske dorpjes. Het gebied heeft een mooie afwisseling van prachtige groene gebieden voor het avontuur, met bruisende steden als Apeldoorn, Barneveld, Arhnem en Barneveld. De Veluwe is een bijzondere plek om te mogen wonen. Je huis verkopen in de regio doe je dus ook het liefst met een makelaar die de het gebied door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Veluwe helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen ?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Ons kantoor in Apeldoorn

Bierbrouwershorst 51
7328 NC Apeldoorn
055 303 09 73
veluwe@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 17:00
In weekend en buiten kantoortijden in overleg.

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Arend Verbeek vestigingsmanager Bieden en Wonen Makelaars Veluwe

Arend Verbeek, vestigingsmanager Bieden en Wonen Veluwe

Ons werkgebied: regio Veluwe

Het werkgebied van Bieden en Wonen Makelaars Veluwe bestrijkt Apeldoorn, Voorthuizen, Harskamp, Otterlo, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek, Brummen, Vorden, Zutphen, Voorst, Epse, Deventer, Terwolde, Wenum-Wiesel, Vaassen, Epe, Nunspeet, Hierden, Hulshorst en Harderwijk.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in de regio Veluwe verkopen, flexibel en altijd een voor scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?