Jouw makelaar in Uithoorn

Een woning in Uithoorn verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Schimmelstraat 36 H
1053 TH Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Amsterdam

Ons kantoor specialiseert zich in de gebieden Amsterdam-West (tot aan Halfweg), Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in Uithoorn

Je woning verkopen in Uithoorn

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Wil je vrijblijvend advies? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek!

Je woning verkopen in Uithoorn
Een woning kopen in Uithoorn

Een woning kopen in Uithoorn

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Uithoorn? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Uithoorn
Een woning (ver)huren in Uithoorn

Een woning (ver)huren in Uithoorn

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Uithoorn? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Uithoorn

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Uithoorn in cijfers

Uithoorn is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De stad telt zo’n 31.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 19,4km2. Dat is een bevolkingsdichtheid van ongeveer 1.665 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Uithoorn is 585.083 euro. Dit is bovengemiddeld vergeleken met Nederland.

Uithoorn in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Uithoorn bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in de regio Amsterdam staat gemiddeld 15 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in de regio Amsterdam is de gemiddelde verkoopprijs 627.000 euro. Voor huizen ligt de gemiddelde prijs op 1.076.000 euro.