Funda

Bieden en Wonen Twente

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Twente? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Twentse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor Twente

In Twente kun je af en toe vergeten dat je in Nederland bent. In het unieke landschap is het prachtig wonen en ontspannen. Je geniet er je heerlijk van rust en ruimte, met prachtige wateren en mooie natuurgebieden voor lange wandelingen. Je huis verkopen in Twente doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Twente helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

Ons kantoor

Grotestraat 8a
Almelo 7607 CM
0546 760750
twente@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Het team van Bieden en Wonen Makelaars

Het team van Bieden en Wonen Makelaars

Ons werkgebied
Het werkgebied van Bieden en Wonen Makelaars Twente bestrijkt Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en alles daar tussen.
Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Twente en omstreken verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?