Jouw makelaar in Slotermeer Zuidwest

Een woning in Slotermeer Zuidwest verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Schimmelstraat 36 H
1053 TH Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Amsterdam

Ons kantoor specialiseert zich in de gebieden Amsterdam-West (tot aan Halfweg), Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in Slotermeer Zuidwest

Je woning verkopen in Slotermeer Zuidwest

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in Slotermeer Zuidwest
Een woning kopen in Slotermeer Zuidwest

Een woning kopen in Slotermeer Zuidwest

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Slotermeer Zuidwest? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Slotermeer Zuidwest
Een woning (ver)huren in Slotermeer Zuidwest

Een woning (ver)huren in Slotermeer Zuidwest

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Slotermeer Zuidwest? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Slotermeer Zuidwest

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Slotermeer Zuidwest in cijfers

Slotermeer Zuidwest is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 8.640 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 281 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 7.916 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Slotermeer Zuidwest is 348.100 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Slotermeer Zuidwest in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Slotermeer Zuidwest bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Amsterdam staat gemiddeld 15 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in Amsterdam is de gemiddelde verkoopprijs 627.000 euro. Voor huizen ligt de gemiddelde prijs op 1.076.000 euro.