Jouw makelaar in Scheepskwartier

De meest transparante makelaar van Diemen

Bieden en Wonen is dé specialist in Diemen Scheepskwartier als het aankomt op de woningmarkt. Met ruim 14 jaar ervaring helpen we je graag op weg, of je nu wilt kopen, verkopen of huren.

Alle woningen bij Bieden en Wonen worden aangeboden via ons biedplatform. Op die manier geven we volledige transparantie in het koop- en verkoopproces, en geven we de controle weer terug aan de koper en verkoper.

 

Diemen Scheepskwartier in cijfers

Scheepskwartier is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 1.560 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 17 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 10.008 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Scheepskwartier is 633.700 euro.

 

Bieden en Wonen De Pijp

Eerste Jan Steenstraat 66hs
1072 SN Amsterdam
020 358 3567
amsterdam@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vestiging Bieden en Wonen De Pijp

Vanwege de maatregelen is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak.

 

Een woning kopen in Scheepskwartier

Het vinden van een geschikte woning kan een ingewikkelde klus zijn. Bieden en Wonen Amsterdam de Pijp is actief als verkoopmakelaar in de regio Diemen en heeft regelmatig nieuwe woningen te koop in deze regio.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in de buurt? Plaats dan kosteloos een zoekopdracht in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Heb je direct hulp nodig bij je zoektocht? Neem dan direct contact op met onze vestiging.

Plaats gratis zoekopdracht
 

Je woning in Scheepskwartier verkopen?

Wil jij je woning in Scheepskwartier gaan verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 14 jaar ervaring kennen we de ins en outs van de Diemense markt.

Online biedplatform
Door het hele koop- en verkoop proces digitaal te maken met ons online biedplatform, onderscheiden we ons van de traditionele makelaar. Iedere bieder krijgt bij ons een eerlijke kans een bod uit te brengen op een woning, waardoor we de controle weer teruggeven aan de verkoper. Bij ons worden alle biedingen vastgelegd in een digitaal biedlogboek, wat achteraf voor iedereen beschikbaar wordt gesteld.

Kies je voor bieden per opbod (open bieden)? Dan worden de biedingen openbaar getoond, en kunnen bieders eenvoudig tegen elkaar opbieden. Het resultaat van dit systeem, mits je woning geschikt is, is daarbij vaak duizenden euro’s in het voordeel van de verkoper.

Benieuwd of jouw woning geschikt is? Vul onderstaande checklist in:

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

Wil je direct een nauwkeurige berekening van de huidige waarde van je woning? Klik hieronder.

Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis. Doe de gratis woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

 

Op zoek naar een huurwoning in Scheepskwartier?

Ben je op zoek naar een huurwoning in Scheepskwartier? Wij helpen je graag verder. Het vinden van een huurwoning in Scheepskwartier kan een hele klus zijn. Door je in te schrijven in onze zoekersdatabase ben je als eerste op de hoogte van nieuw aanbod, vaak nog voordat het op funda staat. Klik hieronder om je gratis zoekopdracht te plaatsen.

Huur zoekopdracht plaatsen
 

Vrijblijvend gesprek

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter, een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  • Niet verplicht, wel zo praktisch

 

  Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen open bieden en gesloten bieden?

Bij de verkoop van een woning heb je als verkoper de mogelijkheid te kiezen uit twee opties. Een gesloten biedronde is volledig afgeschermd. Pas aan het eind van de biedronde krijgt de verkopende partij inzicht in het biedlogboek. Bij een openbare bieding zijn alle biedingen voor alle partijen geanonimiseerd openbaar.

Hoe lang duurt gemiddeld de verkoop van een woning in Diemen?

Een woning in Diemen staat gemiddeld 13 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode.

Wat is de gemiddelde verkoopprijs in Diemen?

Voor een woning in Diemen is de gemiddelde verkoopprijs 464.835 euro.

Wat kost verkoop van je woning?

Bij de verkoop van een woning kun je kiezen tussen twee pakketten. Bij het Samen Doen pakket doe je zelf de bezichtigingen en betaal je 1.495 euro. Bij het Laten Doen pakket nemen we alles uit handen, daarvoor ontvang je een offerte op maat.