Makelaar Rotterdam

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Rotterdam? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Rotterdamse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie. ? Kantoor gevestigd op de Hoogstraat in het centrum.
Makelaar Rotterdam

Makelaars met een liefde voor Rotterdam

Rotterdam is een eigentijdse stad met een bijzonder karakter. Een prachtige plek om te mogen wonen. Van wonen aan het weiland, wonen aan het water tot uitzicht over de stad vanuit een van de wolkenkrabbers. Een unieke wereldstad opgebouwd uit 71 wijken met elk een uniek karakter. Je huis verkopen in Rotterdam doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Rotterdam helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen ?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Ons kantoor in Rotterdam

Momenteel nog geen kantoor!
0851302361
rotterdam@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Ons werkgebied

Het werkgebied van Bieden en Wonen Rotterdam bestrijkt: Kralingen, Prins Alexander, Feijenoord, Charlois, Rotterdam-Noord en Overschie.

Buiten Rotterdam zijn wij ook actief als makelaar in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Ridderkerk, Dordrecht, Barendrecht, Hoogvliet, Spijkenisse en Berkel en Rodenrijs.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Rotterdam verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?