Jouw makelaar in de Rivierenbuurt

Een woning in de Rivierenbuurt verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Schimmelstraat 36 H
1053 TH Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Amsterdam

Ons kantoor specialiseert zich in de gebieden Amsterdam-West (tot aan Halfweg), Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in de Rivierenbuurt

Je woning verkopen in de Rivierenbuurt

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Wil je vrijblijvend advies? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek!

Je woning verkopen in de Rivierenbuurt
Een woning kopen in de Rivierenbuurt

Een woning kopen in de Rivierenbuurt

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in de Rivierenbuurt? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in de Rivierenbuurt
Een woning (ver)huren in de Rivierenbuurt

Een woning (ver)huren in de Rivierenbuurt

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in de Rivierenbuurt? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in de Rivierenbuurt

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

De Rivierenbuurt in cijfers

De Rivierenbuurt is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 9100 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 90 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van ongeveer 10.000 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in de Rivierenbuurt is 585.083 euro. Dit is bovengemiddeld vergeleken met Nederland.

De Rivierenbuurt in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in de Rivierenbuurt bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Amsterdam staat gemiddeld 15 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in Amsterdam is de gemiddelde verkoopprijs 627.000 euro. Voor huizen ligt de gemiddelde prijs op 1.076.000 euro.