Jouw makelaar in de Oosterparkbuurt

Een woning in de Oosterparkbuurt verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Actief sinds mei 2020
Eerste Jan Steenstraat 66hs
1072 NN Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in de Pijp, Amsterdam Oost, Zuid-Oost en Diemen

Amsterdam is een bijzondere stad om in te mogen wonen. Drukke toeristische straten wisselen zich af met rustige buurtjes en stadsdelen met elk een sterk eigen karakter. Wij specialiseren ons in de gebieden de Pijp, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost, Duivendrecht en Diemen. Heb je een woning ergens anders in de stad? Dan helpt ons andere kantoor in Amsterdam je graag verder.

Marco Verbeek
Marco Verbeek
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in de Oosterparkbuurt

Je woning verkopen in de Oosterparkbuurt

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in de Oosterparkbuurt
Een woning kopen in de Oosterparkbuurt

Een woning kopen in de Oosterparkbuurt

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in de Oosterparkbuurt? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in de Oosterparkbuurt
Een woning (ver)huren in de Oosterparkbuurt

Een woning (ver)huren in de Oosterparkbuurt

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in de Oosterparkbuurt? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in de Oosterparkbuurt

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

De Oosterparkbuurt in cijfers

De Oosterparkbuurt is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 10.625 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 0,75 km². Dat is een bevolkingsdichtheid van 14.709 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Oosterparkbuurt is 540.000 euro.

De Oosterparkbuurt in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in de Oosterparkbuurt bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Amsterdam staat gemiddeld 15 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in Amsterdam is de gemiddelde verkoopprijs 627.000 euro. Voor huizen ligt de gemiddelde prijs op 1.076.000 euro.