Jouw makelaar in Klundert

Een woning in Klundert verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Etten-Leur

Actief sinds april 2021
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Onze kantoren in West-Brabant

West-Brabant is misschien wel het gezelligste stukje Nederland dat bestaat. Of je nou op zoek bent naar het dorpsgevoel, prachtige natuur of de luxe van een grote stad, hier ga je het altijd vinden. Wij kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen. We zien je graag in ons kantoor in Etten-Leur, Breda of Bergen op Zoom.

Cindy Huigen
Cindy Huigen
Verkoopmakelaar
Rogier Heuckeroth
Rogier Heuckeroth
Verkoopmakelaar
Je woning verkopen in Klundert

Je woning verkopen in Klundert

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Wil je vrijblijvend advies? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek!

Je woning verkopen in Klundert
Een woning kopen in Klundert

Een woning kopen in Klundert

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Klundert? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Klundert
Een woning (ver)huren in Klundert

Een woning (ver)huren in Klundert

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Klundert? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Klundert

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Klundert in cijfers

Klundert is een heerlijke plek om te kunnen wonen. Het dorp telt zo’n 5.465 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 244 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van ongeveer 2.316 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Klundert is 333.887 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Klundert in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Klundert bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Klundert staat gemiddeld 25 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klundert is 3.026 euro.