Jouw gratis Makelaar in Utrecht

De Bieden & Wonen makelaar in Utrecht

Makelaar Utrecht

Bieden & Wonen Utrecht helpt je graag verder met het verkopen van je huis in Utrecht via de meest moderne technologie. We treden op als makelaar, maar hebben ook een online platform waar we de woning kunnen veilen.

Grachten van Utrecht met terrassen langs het water

Huis gratis verkopen in Utrecht zonder hoge courtage fee

Ben je opzoek naar een makelaar in Utrecht? Maak kennis met Bieden & Wonen! Via ons transparante biedplatform kan je je huis aanbieden en verkopen. Via ons bied systeem kan je alle biedingen live monitoren. De prijs gaat altijd omhoog vanaf een bepaalde startprijs. Dit noemen wij ook wel de richtprijs. Wij faciliteren ons platform aan verkopers om de hoogste verkoopprijs te krijgen op de woning.

Wij doen het nét even wat andere dan alle andere makelaars in regio Utrecht. Zo ontzorgen wij de verkoper van begin tot eind en scheelt de verkoper dit toch weer duizenden euro’s. Een Bieden & Wonen verkoopmakelaar adviseert in de vanaf-prijs, doet de woningopname en daarnaast komen wij foto’s maken. Vervolgens zorgen wij voor een gestructureerde tijdlijn waarin een open huis plaats vindt. Alle kijkers zien elkaar dan even. Er wordt spanning opgebouwd en vervolgens duiken de potentiële kopers achter hun computer om zich te registreren en mee te bieden op jouw woning. Je kunt hele proces vanaf overal volgen. Een moderne manier van verkopen toch?

In welke buurten zijn wij actief in Utrecht?

  • Binnenstad – bestaat uit de buurten Oude Binnenstad, Vaartsebuurt en Hooch Boulandt. Ook Hoog Catharijne, het station Utrecht Centraal en de Jaarbeurs horen bij de wijk.
  • Leidsche Rijn – denk aan Leidsche Rijn Centrum, Leeuwesteyn, Grauwaart, Parkwijk, Het Zand, Hoge Weide, Terwijde, Langerak en Rijnvliet.
  • Noordoost – bestaat uit de buurten Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht, Staatsliedenbuurt, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt, Huizingabuurt, Tuindorp, Tuindorp-Oost en Voordorp.
  • Noordwest – zoals Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd.
  • Oost – bestaande uit de buurten Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Abstede, Sterrenwijk, Watervogelbuurt, Schildersbuurt, Lodewijk Napoleonplantsoen, Rijnsweerd en de omgeving van Wilhelminapark en Rubenslaan. Ook Utrecht Science Park (De Uithof), Galgenwaard en Maarschalkerweerd horen bij de wijk.
  • Overvecht – zoals de buurten Zamenhofdreef, Taagdreef, Donaudreef, Neckardreef, Zambesidreef en Tigrisdreef. Ook Vechtzoom-Zuid en Vechtzoom-Noord vallen hier onder.
  • Vleuten-De Meern – denk aan de oude woonkernen Vleuten en De Meern. Ook de buurten Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide en Veldhuizen horen bij de wijk.
  • West – zoals Lombok, Nieuw Engeland, Oog in Al, Schepenbuurt en Welgelegen.
  • Zuid – bestaat uit de buurten Lunetten, Hoograven, Tolsteeg, Bokkenbuurt en Rotsoord.
  • Zuidwest – dit zijn o.a. Kanaleneiland, Transwijk, Rivierenwijk en Dichterswijk.

Ook actief in provincie Utrecht

Wij zijn sinds het succes in de stad ook actief in de hele provincie Utrecht. Wil je meer lezen over onze meest recente successen in Utrecht? Neem dan een kijkje door op de link te klikken. Of bekijk ons aanbod en onze successen eventueel op Funda.

Succesverhalen van een aantal woningen, meeste uit provincie Utrecht

 

 

Verkoop huis gratis in Utrecht

Rink is deskundig in de woningmarkt in Utrecht en heeft veel ervaring met het verkopen van vastgoed in de lokale en regionale woningmarkt. Rink helpt je graag verder met het verkopen van je woning. Neem direct contact op voor een eerste gratis waarde-check!

Rink Dobbenga

Aankoop- en verkoopmakelaar

rink@biedenenwonen.nl
06 55 84 45 00