Jouw gratis Makelaar in Den Haag

De Bieden & Wonen Makelaar in Den Haag

Makelaar Den Haag

Bieden & Wonen Den Haag helpt je graag verder met het verkopen van je huis in Den Haag via de meest moderne technologie. 

huis verkopen Den Haag

Huis gratis verkopen in Den Haag zonder hoge courtage fee

Ben je opzoek naar een makelaar in Den Haag? Maak kennis met Bieden & Wonen! Via ons transparante biedplatform kan je je huis aanbieden en verkopen. Via ons bied systeem kan je alle biedingen live monitoren. De prijs gaat altijd omhoog vanaf een bepaalde startprijs. Dit noemen wij ook wel de richtprijs. Wij faciliteren ons platform aan verkopers om de hoogste verkoopprijs te krijgen op de woning.

Wij doen het nét even wat andere dan alle andere makelaars in regio Den Haag. Zo ontzorgen wij de verkoper van begin tot eind en scheelt de verkoper dit toch weer duizenden euro’s. Een Bieden & Wonen verkoopmakelaar adviseert in de vanaf-prijs, doet de woningopname en daarnaast komen wij foto’s maken. Vervolgens zorgen wij voor een gestructureerde tijdlijn waarin een open huis plaats vindt. Alle kijkers zien elkaar dan even. Er wordt spanning opgebouwd en vervolgens duiken de potentiële kopers achter hun computer om zich te registreren en mee te bieden op jouw woning. Je kunt hele proces vanaf overal volgen. Een moderne manier van verkopen toch?

In welke buurten zijn wij actief in Den Haag?

  • Den Haag Centrum – Denk onder andere aan: Archipelbuurt, Willemspark, Centrum, Stationsbuurt, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk, Transvaal en tenslotte Groente- en Fruitmarkt.
  • Escamp – Zoals: Bouwlust en Vrederust, Leyenburg, Moerwijk en Zuiderpark, Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek en Wateringse Veld.
  • Leidschenveen-Ypenburg – Bestaande uit: Leidschenveen, Ypenburg, Forepark en Hoornwijk.
  • Laak – Deze wijken zijn o.a. Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst.
  • Loosduinen – Zoals onder andere: Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en Bos, Waldeck, Houtwijk.
  • Haagse Hout – Deze wijken zijn o.a. Benoordenhout, , Mariahoeve, Marlot en Haagse Bos en Bezuidenhout.
  • Scheveningen – Dit zijn onder andere: Westbroekpark en Duttendel, Belgisch Park, Van Stolkpark, Duindorp, Duinoord, Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier en Scheveningen Bad, Dorp en Haven.
  • Segbroek – Wijken zoals: Bomen- en Bloemenbuurt, Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vogelwijk en  Vruchtenbuurt.

Ook actief in Zuid-Holland

Wij zijn sinds ons succes ook actief in de hele provincie Zuid Holland. Wil je meer lezen over onze meest recente successen in Zuid Holland? Neem dan een kijkje door op de link te klikken. Of bekijk ons aanbod en onze successen eventueel op Funda.

 

gratis makelaar den haag

successen makelaar den haag

Verkoop huis gratis in Den Haag

Roland is deskundig in de woningmarkt in Den Haag en heeft veel ervaring met het verkopen van vastgoed in de lokale en regionale woningmarkt. Roland helpt je graag verder met het verkopen van je woning. Neem direct contact op voor een eerste gratis waarde-check!

 

Roland van Starrenburg

Verkoopmakelaar

roland@biedenenwonen.nl
06 11 12 30 55