Jouw gratis Makelaar in Amsterdam

Gratis Makelaar in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

Makelaar Bieden & Wonen in Amsterdam helpt je graag verder met het verkopen van je huis in Amsterdam.

Huis gratis verkopen in Amsterdam

Geen courtage fee voor verkoper

Wil je je huis gaan verkopen in Amsterdam? Wij kunnen je helpen bij dit traject. Via ons transparante biedplatform kan je je huis aanbieden en verkopen. Via ons bied systeem kan je alle biedingen live monitoren. De prijs gaat altijd omhoog vanaf een bepaalde startprijs. Dit noemen wij ook wel de richtprijs. Wij faciliteren ons platform aan verkopers om de hoogste verkoopprijs te krijgen op de woning.

Wij doen het nét even wat andere dan alle andere makelaars in regio Amsterdam. Zo ontzorgen wij de verkoper van begin tot eind en scheelt de verkoper dit toch weer duizenden euro’s. Een Bieden & Wonen verkoopmakelaar adviseert in de vanaf-prijs, doet de woningopname en daarnaast komen wij foto’s maken. Vervolgens zorgen wij voor een gestructureerde tijdlijn waarin een open huis plaats vindt. Alle kijkers zien elkaar dan even. Er wordt spanning opgebouwd en vervolgens duiken de potentiële kopers achter hun computer om zich te registreren en mee te bieden op jouw woning. Je kunt hele proces vanaf overal volgen. Een moderne manier van verkopen toch?

In welke buurten zijn wij onder andere actief in Amsterdam?

  • Amsterdam Centrum – Denk onder andere aan: De Wallen, Zeedijk en Centrum Amsterdam.
  • De Pijp in Amsterdam – Zoals Nieuwe Pijp, Oude Pijp en stadsdeel de Rivierenbuurt.
  • Oud West in Amsterdam – Waarin wij ook overal kunnen faciliteren, maar bestaande uit Vondelbuurt, de Baarsjes, Kinkerbuurt, Hoofdweg en de Jacob van Lennepbuurt.
  • Oud Zuid Amsterdam – Onder andere Stadionbuurt en bijvoorbeeld Zuid WTC.

Wij zijn naast bovengenoemde voorbeelden in heel Amsterdam actief.

Ook actief in de rest van Noord-Holland

Wij zijn sinds ons succes ook actief in de hele provincie Zuid Holland. Wil je meer lezen over onze meest recente successen in Noord Holland? Neem dan een kijkje door op de link te klikken. Of bekijk ons aanbod en onze successen eventueel op Funda.

 

makelaar amsterdam

successen makelaar amsterdam

 

 

Wij regelen alles voor je van A tot Z

Geen courtage voor verkoper, via ons biedplatform de biedingen volgen en de hoogste verkoopprijs realiseren? Dat kan allemaal via Bieden & Wonen. Meer informatie of een waarde advies? Bel Caspar via 06 38 20 97 60 of vraag meer informatie aan.

Caspar Phijffer

Algemeen Directeur & Eigenaar

caspar@biedenenwonen.nl
06 38 20 97 60