Jouw makelaar in IJmuiden

Een woning in IJmuiden verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in

Je woning verkopen in IJmuiden

Je woning verkopen in IJmuiden

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in IJmuiden
Een woning kopen in IJmuiden

Een woning kopen in IJmuiden

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in IJmuiden? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in IJmuiden
Een woning (ver)huren in IJmuiden

Een woning (ver)huren in IJmuiden

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in IJmuiden? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in IJmuiden

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

IJmuiden in cijfers

IJmuiden is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De stad telt zo’n 15.620 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 1.413 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 941 inwoners p/km² (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in IJmuiden is 341.700 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

IJmuiden in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in IJmuiden bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in IJmond-Zaanstreek staat gemiddeld 20 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJmond-Zaanstreek is 4.271 euro.