Bieden & Wonen Haarlem

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Haarlem? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Haarlemse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie. ? Kantoor gevestigd in Zandvoort.
Bieden & Wonen Haarlem

Makelaars met een liefde voor Haarlem

Haarlem is een veelzijdige en prachtige stad om in te wonen. Ook wel eens beschreven als het iets minder grote, maar net zo leuke zusje van Amsterdam. De rijke geschiedenis en ligging op steenworp afstand van het strand maken het voor veel mensen een stad om verliefd op te worden. Je huis verkopen in Haarlem doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Haarlem helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen ?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Kom in contact

023 205 2194
haarlem@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Caspar Phijffer vestigingsmanager Bieden en Wonen Makelaars Haarlem

Caspar Phijffer, vestigingsmanager Bieden en Wonen Haarlem

Ons werkgebied

Het werkgebied van Bieden en Wonen Makelaars Haarlem bestrijkt heel Haarlem en omliggende plaatsen: Zandvoort, Heemstede, Benebroek, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Overveen, Bentveld, Bloemendaal, Ijmuiden, Noordwijk, Velsen-Noord, Beverwijk, Wijk aan Zee, Heemskerk, Santpoort-Zuid en Santpoort-Noord.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Haarlem verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?