Jouw makelaar in Groningen

Een woning in Groningen verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Actief sinds september 2008
Schimmelstraat 36 H
1053 TH Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:15 – 17:45

Jouw makelaar, ongeacht waar je woont

Wil jij je woning verkopen, maar zit er geen kantoor dicht bij jou in de buurt? Ook dán kunnen we je helpen. Onze makelaars vinden het niet erg een stukje te reizen. Van Roermond tot Leeuwarden en van Vlissingen tot Emmen. Wij komen graag naar je toe.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Arend Verbeek
Arend Verbeek
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in Groningen

Je woning verkopen in Groningen

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in Groningen
Een woning kopen in de Groningen

Een woning kopen in de Groningen

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Groningen? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in de Groningen
Een woning (ver)huren in Groningen

Een woning (ver)huren in Groningen

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Groningen? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een Kovo Vastgoed. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Groningen

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Groningen in cijfers

De stad Groningen is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De stad telt zo’n 200.336 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 198 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 1126 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Groningen is 325.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Groningen in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Groningen bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Groningen staat gemiddeld 12 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in Veenhuizen is de gemiddelde verkoopprijs 325.000 euro.