Jouw makelaar in Gilze en Rijen

Bieden en Wonen is gespecialiseerd als verkoopmakelaar in de regio Gilze en Rijen. Benieuwd of de timing van de verkoop juist is? Op zoek naar een vrijblijvende waardebepaling van woning? Lees verder!
Jouw makelaar in Gilze en Rijen

Makelaar in Gilze en Rijen

Ben je van plan je huis in Gilze en Rijen te verkopen? Wij helpen graag! Gilze en Rijen valt onder het werkgebied van ons kantoor in Breda. Wij zijn gespecialiseerde verkoopmakelaars met veel kennis van de regio. Wist je dat de gemiddelde vraagprijs in Gilze en Rijen gemiddeld €411.763 bedraagt? De gemiddelde prijs per vierkante meter is €2.771.

Wat ons uniek maakt? Wij zijn in de regio een van de enige makelaars die een verkoop per opbod strategie hanteert.

Is mijn huis in Gilze en Rijen geschikt? Doe de check.

Bieden en Wonen werkt net iets anders dan de traditionele makelaars. Wij hebben een transparant biedsysteem ontwikkeld waar kopers hun biedingen plaatsen. Het resultaat? Gemiddeld een hogere verkoopopbrengst voor de verkoper en een 100% transparant biedproces voor koper en verkoper. Echter slechts ongeveer 70% van alle woningen is geschikt om te verkopen via ons biedplatform. Of een woning in aanmerking komt, hangt af van de volgende 3 factoren:

  • Prijssegment van de woning
  • De vraag naar vergelijkbare woningen in het postcodegebied
  • Het type woning

Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

Wij zitten gevestigd met ons kantoor op Graaf Hendrik III Plein 29 in Breda. Wij zijn bereikbaar per telefoon op 076 205 5188 en per e-mail op breda@biedenenwonen.nl.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30. Zaterdag en ’s avonds op afspraak.

Bereken je woningwaarde online

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning in Gilze en Rijen? Via het online waarderapport krijg je een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

 

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?