Funda

Bieden en Wonen Gelderse Vallei

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Veenendaal? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Gelderse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor de Gelderse Vallei

Als een oase van rust, net buiten de randstad, vind je tussen Utrecht en Arnhem de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, met hun prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen.
Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties of laat je culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Op stap met de kids? Lekker shoppen? Kunst en cultuur? In de Gelderse Vallei vind je alles! U kunt hier heerlijk rustig wonen in een natuurrijke en gemoedelijke omgeving, met steden als Ede, Veenendaal, Amersfoort en Wageningen om de hoek. Bieden en Wonen Makelaars Gelderse Vallei helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen ?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Ons kantoor

Blankestijnhof 6
3907 JP Veenendaal
0318 823 707
aris@biedenenwonen.nl

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Ons werkgebied
Het werkgebied van Bieden en Wonen makelaars Gelderse Vallei bestaat uit de gemeentes: Ede, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Scherpenzeel, Maarsbergen, Maarn en Barneveld. Ook buiten deze regio’s zijn wij actief als makelaar. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in de Gelderse Vallei en omstreken verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?