Funda

Bieden en Wonen Den Haag

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Den Haag? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Haagse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor Den Haag

Den Haag is een stad waar je wilt wonen. In Nederland de enige grote stad zo dicht aan zee, heerlijk bruisend en geschikt voor elke fase van je leven: van starter als voor de grotere gezinnen. Betaalbaar, centraal en elke wijk met z’n eigen unieke karakter. Je huis verkopen in Den Haag doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Den Haag helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen ?

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Ons kantoor in Den Haag

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
070 221 21 76
denhaag@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Roland van Starrenburg vestigingsmanager Bieden en Wonen Makelaars Den Haag

Roland van Starrenburg, vestigingsmanager Bieden en Wonen Den Haag

Ons werkgebied

Het werkgebied van Bieden en Wonen Den Haag bestrijkt Den Haag Centrum, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Haagse Hout, Scheveningen en Segbroek.

Buiten Den Haag zijn wij actief als makelaar in de volgende omliggende plaatsen: Delft, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Westland en Zoetermeer.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Den Haag verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?