Jouw makelaar in de Da Costabuurt

Een woning in de Da Costabuurt verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Schimmelstraat 36 H
1053 TH Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Amsterdam

Ons kantoor specialiseert zich in de gebieden Amsterdam-West (tot aan Halfweg), Amsterdam-Zuid, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en Uithoorn.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Alvar van der Spek
Alvar van der Spek
Backoffice medewerker
Je woning verkopen in de Da Costabuurt

Je woning verkopen in de Da Costabuurt

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Klik hier voor meer uitleg over onze diensten.

Je woning verkopen in de Da Costabuurt
Een woning kopen in de de Da Costabuurt

Een woning kopen in de de Da Costabuurt

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in de Da Costabuurt? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in de de Da Costabuurt
Een woning (ver)huren in de Da Costabuurt

Een woning (ver)huren in de Da Costabuurt

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in de Da Costabuurt? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in de Da Costabuurt

Online biedplatform

Met het online biedplatform geeft Bieden & Wonen de regie over het aankoop- en verkoopproces weer terug aan de koper en verkoper. Door het hele proces digitaal te maken, doen wij het net even anders dan de traditionele makelaar.

Bij open bieden ziet iedereen real-time elkaars biedingen. Bieders kunnen op deze manier eenvoudig tegen elkaar opbieden.

Bij gesloten bieden is de biedronde volledig afgeschermd. Tot het einde van de biedronde zijn de biedingen voor niemand inzichtelijk, ook niet voor de verkopende partij.

Ongeacht van het gekozen biedproces zijn alle biedingen achteraf door alle partijen in te zien in een digitaal biedlogboek. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

Klik hier om meer te lezen over het biedplatform.

Online biedplatform

De Da Costabuurt in cijfers

De Da Costabuurt is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 4.645 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 26 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 17.865 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in de Da Costabuurt is 609.400 euro. Dit is bovengemiddeld vergeleken met Nederland.

De Da Costabuurt in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in de Da Costabuurt bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Amsterdam staat gemiddeld 15 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

Voor een woning in Amsterdam is de gemiddelde verkoopprijs 627.000 euro. Voor huizen ligt de gemiddelde prijs op 1.076.000 euro.