Jouw makelaar in Arnhem

Een woning in Arnhem verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Amsterdam

Actief sinds september 2008
Schimmelstraat 36 H
1053 TH Amsterdam

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:15 – 17:45

Jouw makelaar, ongeacht waar je woont

Wil jij je woning verkopen, maar zit er geen kantoor dicht bij jou in de buurt? Ook dán kunnen we je helpen. Onze makelaars vinden het niet erg een stukje te reizen. Van Roermond tot Leeuwarden en van Vlissingen tot Emmen. Wij komen graag naar je toe.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Arend Verbeek
Arend Verbeek
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je woning verkopen in Arnhem

Je woning verkopen in Arnhem

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Wil je vrijblijvend advies? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek!

Je woning verkopen in Arnhem
Een woning kopen in Arnhem

Een woning kopen in Arnhem

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Arnhem? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Arnhem
Een woning (ver)huren in Arnhem

Een woning (ver)huren in Arnhem

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Arnhem? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Arnhem

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Arnhem in cijfers

Arnhem is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De plaats telt zo’n 163.888 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 101,5 km². Dat is een bevolkingsdichtheid van ongeveer 1.660 inwoners p/km² (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km²). De gemiddelde woningwaarde in Arnhem is 403.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Arnhem in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Arnhem bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Arnhem staat gemiddeld 20 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arnhem is 3.320 euro.