Makelaar Apeldoorn

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Apeldoorn? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Apeldoornse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie. ? Wij zitten op de Asselsestraat.
Makelaar Apeldoorn

Makelaars met een liefde voor Apeldoorn

Een stad met de sfeer van een gezellig dorp. Horecagelegenheden die nooit stilstaan en voor wanneer je de rust even wilt opzoeken, hebben we prachtige groene gebieden om de hoek liggen. Apeldoorn is een bijzondere plek om te mogen wonen. Je huis verkopen in Apeldoorn doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Apeldoorn helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ons kantoor in Apeldoorn

Asselsestraat 127
7311 EH Apeldoorn
055 303 09 73
apeldoorn@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 17:00
In weekend en buiten kantoortijden in overleg.

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Arend Verbeek vestigingsmanager Bieden en Wonen Makelaars Apeldoorn

Arend Verbeek, vestigingsmanager Bieden en Wonen Apeldoorn

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Ons werkgebied: Apeldoorn en omstreken

Het werkgebied van Bieden en Wonen Makelaars Apeldoorn bestrijkt Apeldoorn, Voorthuizen, Harskamp, Otterlo, Hoenderloo, Loenen, Eerbeek, Brummen, Vorden, Zutphen, Voorst, Epse, Deventer, Terwolde, Wenum-Wiesel, Vaassen, Epe, Nunspeet, Hierden, Hulshorst en Harderwijk.

Je huis in Apeldoorn verkopen, al vanaf €1495*

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

 

Samen Doen pakket Laten Doen pakket
Bezichtigingen
Advertentietekst
Bieden en Wonen biedplatform
Woningopname en prijsbepaling
Social media promotie
Woningpresentatie (fotografie, plattegronden en NEN 2580 meetrapport)
Woning op funda
Onderhandelingen door makelaar
Opmaak koopovereenkomst
Vakkundige helpdesk
Inspectie voor sleuteloverdracht
€1495* offerte op maat**

* exclusief 475 euro opstartkosten
** voor het Laten Doen pakket stellen we graag een offerte op maat voor je op, klik hier om een offerte op maat aan te vragen

Wat is mijn woning in Apeldoorn waard?

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning in Apeldoorn? Via het online waarderapport krijg je een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Kopje koffie?

Hulp nodig bij het kiezen? Wil je een offerte op maat? Ontvang je graag een waardebepaling voor je woning? Als Apeldoornse makelaars zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen in de markt en weten we wat er speelt. We komen graag bij je langs (of spreken je op afstand) om je vrijblijvend en kosteloos te adviseren.

Vanwege de huidige maatregelen is het ook mogelijk een kennismakingsgesprek op afstand via Zoom of Google Meet in te plannen.

 

  • Niet verplicht, wel zo praktisch