Funda

Bieden en Wonen De Pijp

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Amsterdam De Pijp, Amsterdam-Oost of Amsterdam-Zuidoost? Bieden en Wonen De Pijp helpt je graag! Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Amsterdamse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie. 📍 Ons kantoor is gevestigd in De Pijp.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor Amsterdam

Amsterdam is een bijzondere stad om in te mogen wonen. Het bruist van het leven, de stad is gekenmerkt door verschillende prachtige stadsdelen met elk een sterk eigen karakter, en we zitten centraal gelegen naar andere mooie delen van ons land. De prijzen blijven, ondanks alle omstandigheden, nog steeds stijgen in de stad. Je huis verkopen in Amsterdam doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Amsterdam helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze analyse van je woning. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen 🔎

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Ons kantoor in De Pijp

Eerste Jan Steenstraat 66hs
1072 SN Amsterdam
020 358 3567
amsterdam@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Marco Verbeek vestigingsmanager Bieden en Wonen De Pijp

Marco Verbeek, vestigingsmanager Bieden en Wonen De Pijp

Ons werkgebied

Het werkgebied van Bieden en Wonen Makelaars Amsterdam bestrijkt De Pijp (nieuw), De Pijp (oud), Amsterdam-Oost en Amsterdam-Zuidoost.

Buiten Amsterdam zijn wij ook actief als makelaar in Diemen.

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Amsterdam en omgeving verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?