Funda

Bieden en Wonen Amsterdam-Zuid

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West of Amstelveen en omstreken? Onze makelaars staan voor je klaar! Wij zijn regionaal verankerd en hebben ruime ervaring met de Amsterdamse woningmarkt. 📍 Ons kantoor is gevestigd op de Scheldestraat, Amsterdam.

Woningen in de regio

Makelaars met een liefde voor Amsterdam

Amsterdam is een bijzondere stad om in te mogen wonen. Het bruist van het leven, de stad is gekenmerkt door verschillende prachtige stadsdelen met elk een sterk eigen karakter, en we zitten centraal gelegen naar andere mooie delen van ons land. De prijzen blijven, ondanks alle omstandigheden, nog steeds stijgen in de stad. Je huis verkopen in Amsterdam doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Amsterdam-Zuid helpt je graag je huis te verkopen, op een transparante manier en tegen de beste voorwaarden mogelijk.

Ben je benieuwd of je woning geschikt is om te verkopen via ons bieden-vanaf systeem? Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze analyse van je woning. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 

  Zoekopdracht plaatsen 🔎

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod in jouw regio? Plaats je opdracht dan in onze zoekersdatabase. Als woningzoeker wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe woningen, vaak nog voordat de woning op funda staat. Zoekopdracht plaatsen

 

Ons kantoor

Scheldestraat 10
1078 GK Amsterdam
020 2260 246
amsterdamzuid@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Vanwege de maatregelen is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Johan vestigingsmanager Bieden en Wonen Amsterdam-Zuid

Ons werkgebied

Het werkgebied van Bieden en Wonen Amsterdam-Zuid bestrijkt Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West en Amsterdam Nieuw-West.

Buiten Amsterdam zijn wij ook actief als verkoopmakelaar in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Zwanenburg.

Bieden en Wonen team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Amsterdam en omgeving verkopen, flexibel en altijd tegen een scherp tarief

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

Klik hier voor meer informatie over onze pakketten

Bereken gratis je woningwaarde

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning? Doe de woningwaarde check. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Benieuwd wat recente klanten over ons zeggen?