Funda Vastgoedpro

Bieden en Wonen Makelaars Almere

Op zoek naar een betrokken makelaardij in Almere? Bieden en Wonen Makelaars helpt je graag! Energiek en vernieuwend. Wij zijn regionaal verankerd, hebben ruime ervaring met de Almeerse woningmarkt en hebben een voorliefde voor transparantie.

Woningen in de regio

Verkocht onder voorbehoud

124 m2 4 kamers

Verkocht onder voorbehoud

114 m2 4 kamers

Verkocht

69 m2 3 kamers

Verkocht

189 m2 5 kamers

Bieden vanaf
€ 625.000
Hoogste bod
€ 631.250

Makelaars met een liefde voor Almere

In de buurt van Amsterdam is een nieuwe stad ontstaan: Almere. Almere is momenteel de snelst groeiende gemeente van Nederland, en dat is niet voor niks. In Almere geniet je heerlijk van rust en ruimte, met prachtige wateren en mooie natuurgebieden voor lange wandelingen en ontspanning. Je huis verkopen in Almere doe je het liefst met een makelaar die de stad door en door kent. Bieden en Wonen Makelaars Almere helpt je graag je huis te verkopen, op transparante wijze en tegen de beste voorwaarden mogelijk.
 
Ons werkgebied
Het werkgebied van Bieden en Wonen Makelaars Almere bestrijkt Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout, Almere Poort en Oosterwold. Daarbuiten zijn wij ook actief in Lelystad, Dronten en Zeewolde.

 

Ons kantoor

Veluwezoom 5
1327 AA Almere
036 2002 289
almere@biedenenwonen.nl

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30

Vanwege de huidige omstandigheden is kantoorbezoek enkel mogelijk op afspraak. Afspraken op afstand zijn ook mogelijk via Zoom of Google Meet.

Yunthai Hu vestigingsmanager Bieden en Wonen Makelaars Almere

Yunthai Hu, vestigingsmanager Bieden en Wonen Almere

Bieden en Wonen Makelaars team

Het Bieden en Wonen team staat voor je klaar

Je huis in Almere verkopen, al vanaf €1495*

Bij ons bepaal je zelf de mate van betrokkenheid bij de verkoop. Kies het Samen Doen pakket om zelf de bezichtigingen te doen. Leun je liever achterover terwijl wij alles voor je regelen? Kies dan het Laten Doen pakket. Bij beide pakketten rekenen we vooraf €475 opstartkosten. Daarvoor krijg je de woningopname, fotografie, een officieel NEN 2580 meetrapport en 2D plattegronden. De rest betaal je pas achteraf, als je huis is verkocht.

 

Samen Doen pakket Laten Doen pakket
Bezichtigingen
Advertentietekst
Bieden en Wonen biedplatform
Woningopname en prijsbepaling
Social media promotie
Woningpresentatie (fotografie, plattegronden en NEN 2580 meetrapport)
Woning op funda
Onderhandelingen door makelaar
Opmaak koopovereenkomst
Vakkundige helpdesk
Inspectie voor sleuteloverdracht
€1495* offerte op maat**

* exclusief 475 euro opstartkosten
** voor het Laten Doen pakket stellen we graag een offerte op maat voor je op, klik hier om een offerte op maat aan te vragen

Wat is mijn woning in Almere waard?

Benieuwd naar de huidige waarde van je woning in Almere? Via het online waarderapport krijg je een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Kopje koffie?

Hulp nodig bij het kiezen? Wil je een offerte op maat? Ontvang je graag een waardebepaling voor je woning? Als Almeerse makelaars zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen in de markt en weten we wat er speelt. We komen graag bij je langs (of spreken je op afstand) om je vrijblijvend en kosteloos te adviseren.

Vanwege de huidige maatregelen is het ook mogelijk een kennismakingsgesprek op afstand via Zoom of Google Meet in te plannen.

 

  • Niet verplicht, wel zo praktisch