Jouw makelaar in Almere Hout

Een woning in Almere Hout verkopen, kopen of (ver)huren? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Almere

Actief sinds april 2021
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30

Jouw makelaar in Almere

In de buurt van Amsterdam is een nieuwe stad ontstaan: Almere. Wij zijn momenteel de snelst groeiende gemeente van Nederland, en dat is niet voor niks. In Almere geniet je heerlijk van rust en ruimte, met prachtige wateren en mooie natuurgebieden voor lange wandelingen en ontspanning. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Yunthai Hu
Yunthai Hu
Verkoopmakelaar
Sam Yeh
Sam Yeh
Verkoopmakelaar
Je woning verkopen in Almere Hout

Je woning verkopen in Almere Hout

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Daarnaast is het natuurlijk handig om alvast een idee te krijgen van de waarde van je woning. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen een paar minuten een indicatie van de woningwaarde in je inbox.

Wil je vrijblijvend advies? Wij helpen je graag verder in een vrijblijvend gesprek!

Je woning verkopen in Almere Hout
Een woning kopen in Almere Hout

Een woning kopen in Almere Hout

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Benieuwd naar ons huidig woningaanbod in Almere Hout? Klik op Woningaanbod in de navigatiebalk.

Een woning kopen in Almere Hout
Een woning (ver)huren in Almere Hout

Een woning (ver)huren in Almere Hout

Ben je op zoek naar een makelaar die je woning kan verhuren, of ben je op zoek naar een huurwoning in Almere Hout? Bieden & Wonen werkt hiervoor samen met een lokale partner. Klik op onderstaande knop om direct contact met ze op te nemen.

Een woning (ver)huren in Almere Hout

Bekijk ons huidig aanbod bij jouw in de buurt

Almere Hout in cijfers

Almere Hout is een heerlijke plek om te kunnen wonen. De buurt telt zo’n 6.660 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 3.003 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van ongeveer 229 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in Almere Hout is 663.553 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Almere Hout in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Almere Buiten bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in Almere staat gemiddeld 17 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Almere is 3.423 euro.