Vrijblijvend verkoopadvies

Wij werken samen met Frits. De verkoopexpertise van Bieden & Wonen gecombineerd met de expertise op het gebied van hypotheekadvies van Frits staat gegarandeerd voor een goed verkoopresultaat van jouw woning. Laat je gegevens hieronder achter voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Vrijblijvend verkoopadvies

De hoogste verkoopprijs via ons transparante digitale biedplatform

 

Bieden & Wonen heeft bijna hetzelfde proces als bij een traditionele makelaar, alleen worden bij ons alle biedingen centraal en digitaal via ons biedpaltform vastgelegd. Wij zijn een full-service verkoopmakelaar, dus regelen alles van A tot Z bij de verkoop van je woning. Je hebt 100% zekerheid bij Bieden & Wonen dat er niet wordt gesjoemeld of via handje-klap makelaardij biedingen worden weg gelaten. Ons online biedplatform helpt ons, de koper en verkoper hierbij. En jij verkoopt je huis voor de beste prijs.

Gratis adviesgesprek

Wil jij weten of de timing voor een eventuele verkoop van je woning goed is? Of bijvoorbeeld eerst moet verkopen en dan pas een nieuw huis moet aankopen? Één van onze makelaars adviseert je graag vrijblijvend.

Laat je gegevens achter, één van onze makelaars bij jou in de buurt belt je binnen 24 uur terug.

Naam(Vereist)

Woning waar het om gaat