Bieden en Wonen zoekt hypotheekadviseurs

Bieden en Wonen is een franchise organisatie in de makelaardij met als missie het transparanter maken van de woningmarkt door middel van ons unieke online biedplatform. Wij zijn opzoek naar zelfstandige hypotheekadviseurs die hun onderneming willen uitbreiden met een makelaardij tak. Wij bieden onder andere een unieke lead cross/sell formule aan waarbij wij via ons biedplatform leads genereren.

In onze missie om de woningmarkt transparant te maken, zijn wij op zoek naar hypotheekadviseurs die zich daarbij willen aansluiten. Bieden en Wonen zoekt lokale zelfstandige hypotheekadviseurs die interesse hebben om hun onderneming uit te breiden en zich als franchisenemer bij ons willen aansluiten. Wij genereren via ons biedplatform leads over en weer die geconverteerd worden naar opdrachten. Door ons onderscheidende concept is er landelijk veel vraag vanuit verkopers en kopers naar onze dienstverlening. Ben jij de ambitieuze ondernemer die wij zoeken?


Wie is Bieden en Wonen?
Wij zijn een makelaardij en veilinghuis met 9 vestigingen die – anders dan de meeste makelaars – woningen per opbod verkopen. Dit doen doen we via ons biedplatform, waar kopers en verkopers alle biedingen met geldende ontbindende voorwaarden kunnen inzien.

Enkele voordelen van Bieden en Wonen voor de verkoper:

    • Door ons online opbod systeem krijg je als verkoper de beste prijs uit de markt
    • Het systeem staat voor 100% transparantie, voor kopers en verkopers
    • Verkopers krijgen de optie de courtage te verleggen naar de koper, die deze vervolgens meestal makkelijk kan meefinancieren in de hypotheek

Hypotheekleads
Doordat bieders zich alvorens het bieden dienen te registreren, ontvangen wij contactgegevens van gemiddeld 11 woningzoekers per woning. Ruim de helft van deze mensen geeft bij de registratie aan op zoek te zijn naar een hypotheekadviseur. Nadat een hypotheekadviseur de opdracht krijgt, komt diezelfde lead weer terug bij Bieden en Wonen voor de verkoop van de woning mits het een doorstromer is.

De Bieden en Wonen lead cross/sell motor
Door het unieke concept van Bieden en Wonen genereert Bieden en Wonen leads via haar transparante biedplatform voor potentiële hypotheek afspraken. De consument werkt graag samen met onze hypotheek adviseur. De bieders via ons platform geven aan dat zij een hypotheek gesprek willen. De aangesloten partners doen dit hypotheekgesprek. Deze digitale lead cross/sell motor draait en is ook weer goed voor jouw omzet als franchisenemer. Zo is het cirkeltje weer rond.

 

Ben je nieuwsgierig geworden?
Zou je je wellicht aan willen gaan melden als franchisenemer? Vraag onze franchise brochure op. Ook hebben wij gunstige voorwaarden voor hypotheekadviseurs die zich willen aanmelden.

  • Vul hier in welk werkgebied je eventueel interesse hebt om een vestiging te openen.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?
  • Geef aan wat bij jou van toepassing is

Succesverhalen