Bieden en Wonen zoekt hypotheekadviseurs

Bieden en Wonen is een franchise organisatie met als missie om de woningmarkt transparanter te maken voor het verkopen van woningen door middel van ons unieke online biedplatform. Heb jij een hypotheekadvies kantoor die al minimaal 1 jaar actief is? Dan kan jij via ons biedplatform leads en extra omzet genereren.

Bieden en Wonen verkoopt woningen op transparante wijze via het daarvoor ontwikkelde digitale biedplatform in Nederland samen met aangesloten hypotheekadviseurs. Wij zitten dicht bij het vuur voor hypotheek leads door middel van ons slimme geautomatiseerde digitale biedplatform waarop elke bieder zich dient te registreren als bieder en daarna een hypotheekgesprek aanvraagt. Deze kan jij weer mooi behandelen. Wij zijn actief in deze markt sinds 2008.

Lead cross/sell
Wij hebben slimme geautomatiseerde systemen en workflows bedacht aan de achterkant van ons biedplatform waarop de hypotheekadviseur de leads inschiet.

Hypotheekleads
Doordat bieders zich alvorens het bieden dienen te registreren, ontvangen wij contactgegevens van gemiddeld 16 woningzoekers per woning. Ruim de helft van deze mensen geeft bij de registratie aan op zoek te zijn naar een hypotheekadviseur. Nadat een hypotheekadviseur de opdracht krijgt, komt diezelfde lead weer terug bij Bieden en Wonen voor de verkoop van de woning mits het een doorstromer is.

Onze lead cross/sell module
De kracht van ons concept zit hem in onze ontwikkelde geautomatiseerde systemen, goede hypotheekadviseurs en een uniek onderscheidend concept wat de consument graag ziet in deze ondoorzichtige markt. Zo blijft de stroom altijd doordraaien aan beide kanten (Bieden en Wonen en de hypotheekadviseur). Dat is win win.

 

Contactverzoek
Wil jij extra leads en omzet gaan draaien, dan kan jij nadat wij een screening van jouw onderneming hebben gedaan je aansluiten bij Bieden en Wonen als kandidaat.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in welk werkgebied je eventueel interesse hebt om een vestiging te openen.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?