Mijn huis verkopen in Utrecht

Je huis verkopen in Utrecht? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Utrecht

Actief sinds september 2018
Bekkerstraat 11
3572 SB Utrecht

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in de Domstad

Utrecht is misschien wel gezelligste stad van Nederland. Je vindt er het dorpsgevoel én de luxe van een grote stad. De verschillende wijken hebben ieder een eigen sfeer en karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Rink Dobbenga
Rink Dobbenga
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster
Je huis verkopen in Utrecht

Je huis verkopen in Utrecht

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Je huis verkopen in Utrecht
Bereken mijn woningwaarde online

Bereken mijn woningwaarde online

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning.

Bereken mijn woningwaarde online
Gratis zoekopdracht plaatsen

Gratis zoekopdracht plaatsen

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Gratis zoekopdracht plaatsen

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Utrecht in cijfers

Utrecht is een heerlijke plek om te kunnen wonen. In Utrecht wonen zo’n 361.699 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 99 km². Dat is een bevolkingsdichtheid van 3.830 inwoners p/km² (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km²). De gemiddelde woningwaarde in Utrecht is 479.202 euro. Dit is ongeveer gemiddeld vergeleken met Nederland.

Utrecht in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Utrecht bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Je huis verkopen in Utrecht duurt gemiddeld 14 dagen. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Utrecht is 4700 euro.

Reviews

10
Annemieke kruispunten
25-11-2022
Transparant, open en duidelijk. En dat in een overspannen markt met soms een slechte naam. Daarom heb ik voor Bieden en Wonen gekozen en dat is ook uit gekomen.
10
petra doorn
25-11-2022
Wij zijn prima bijgestaan door Rink, aangezien ik vanwege mijn hand niet alles op de pc kan deed hij dit voor ons. Spannend met het bieden en veel succes voor de kopers. Wij raden Bieden en Wonen zeker aan!
10
Ibrahim Aydin
25-11-2022
10
Erik Honig
25-11-2022
Deden alle makelaarskantoren het maar zo als Bieden&Wonen. In plaats van blind veel te veel overbieden gewoon transparantie via een veilingsysteem. Stukken eerlijker. Bij het zoeken naar mijn ideale woning heeft Rink heeft me uitstekend geholpen! Zijn kennis van de Utrechtse woningmarkt en waardevolle tips en achtergrondinformatie voor de te kiezen biedstrategie waren voor mij een leidraad in deze ondoorzichtige woningmarkt. De snelle en transparante manier van communiceren heb ik als prettig ervaren.
10
Menhel Tobia
25-11-2022
One of the best firms that I ever dealt with in the Real estate. Mr. Rink arranged all the necessary paperwork as I'm living in Dubai, he listed the house, helped me with my tenant, and then managed to sell it higher than my asking price, when I travelled to Netherlands to do the handover, everything was arranged, end up with the smoothest process! I can't dream on a better service! well done!!!
10
Andre vEwijk
25-11-2022
10
Raymond Riem
25-11-2022
De samen werking en afhandeling van mijn woon is super goed verlopen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht, ben ik erg goed bijgestaan door Rink. Zou het zo weer doen!
10
Ilonka Van Ek
25-11-2022
Rink geeft je snel en vakkundig advies, altijd helder in de antwoorden. Hij heef ons geholpen met een voor ons complex verkooptraject en dat is recent heel succesvol afgerond. De transparantie van het concept spreekt niet alleen ons als verkopers aan, maar wordt duidelijk ook door de kopers gewaardeerd.
10
Dennis Ottevanger
25-11-2022
Werkelijk supersnelle verkoop en een opbrengst die mijn stoutste dromen overtrof.
8
Eric-Paul Sistermans
25-11-2022
Prima concept om de makelaarskosten bij de verkoper weg te halen. Voor kopende partij is het proces en begeleiding transparant en overzichtelijk.
10
Zoltan Vigh
25-11-2022
I was working with Bieden en Wonen for selling my luxurious apartment in Amsterdam centrum and the entire sales process and communication was very professional . I was feeling very confident that they will find me the best buyer eventually for the best possible price on the given market conditions. I would recommend them anytime .
10
Rob van cooten
25-11-2022
Prettig geholpen en professioneel begeleid met de aankoop van mijn woning. Veel dank aan meneer Dobbenga voor zijn hulp en het prettige contact! Door zijn open en flexibele benadering voelde het al snel vertrouwd en verliep het hele koopproces zorgeloos en prettig.
10
Dani Broer
25-11-2022
Bij Bieden en Wonen word je altijd gastvrij ontvangen en te woord gestaan. In het begin was ik erg benieuwd hoe het biedsysteem zou gaan werken, en achteraf heeeel blij dat ik voor jullie heb gekozen! Mijn huisje in het centrum in inmiddels verkocht. Bedankt!
10
Marco Verbeek
25-11-2022
10
Wim M van der Vooren
25-11-2022
Gewoon hardstikke goed, informatief, hulpvaardig, met je meedenkend
10
Casper Bakker
25-11-2022