Huis verkopen in De Bilt

Je huis verkopen in De Bilt? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter bent of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Utrecht

Actief sinds september 2018
Bekkerstraat 11
3572 SB Utrecht

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in de Domstad

Utrecht is misschien wel gezelligste stad van Nederland. Je vindt er het dorpsgevoel én de luxe van een grote stad. De verschillende wijken hebben ieder een eigen sfeer en karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Rink Dobbenga
Rink Dobbenga
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Office manager
Nuhaila Borni
Nuhaila Borni
Backoffice medewerkster
Je huis verkopen in De Bilt

Je huis verkopen in De Bilt

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Je huis verkopen in De Bilt
Benieuwd naar de waarde van je woning?

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning!

Benieuwd naar de waarde van je woning?
Bekijk het woningaanbod

Bekijk het woningaanbod

Bieden & Wonen is bij jou in de buurt actief. Omdat we altijd een vestiging in de buurt hebben, zijn we bekend met jouw omgeving.

Ben je benieuwd naar het actuele en al verkochte woningaanbod? Klik op de knop hier onder.

Bekijk het woningaanbod

Een mooi plaatje

Is je huis al helemaal klaar voor de fotograaf? Hier moet je op letten:

Wij zetten je huis voor je op Funda en op social media. Daar heb je natuurlijk wel wat mooie foto’s van je huis voor nodig. Gelukkig regelen wij de fotograaf. De foto’s zijn het visitekaartje voor jouw huis. Zorg dus dat je huis een goede indruk maakt. Zorg er daarom voor dat alles van voordeur tot zolder en achtertuin er piekfijn uitziet. Een bos bloemen in de woonkamer, bedden opgemaakt en een keurige tuin laten een blijvende indruk achter.

Wil je meer advies? De makelaar kan je door het proces gidsen. Neem contact op.

Een mooi plaatje

De Bilt in cijfers

De Bilt is een heerlijke plek om te kunnen wonen. In De Bilt wonen zo’n 4.155 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 39 hectare. Dat is een bevolkingsdichtheid van 10.695 inwoners p/km2 (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km2). De gemiddelde woningwaarde in De Bilt is 334.296 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

De Bilt in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in De Bilt bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Een woning in De Bilt staat gemiddeld 24 dagen te koop. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de regio Utrecht is 4700 euro.