Mijn huis verkopen in Den Haag

Je huis verkopen in Den Haag? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Den Haag

Actief sinds februari 2017
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:00 – 18:00

Jouw makelaar in Den Haag

In Nederland de enige grote stad zo dicht aan zee, heerlijk bruisend en geschikt voor elke fase van je leven: van starter als voor de grotere gezinnen. Betaalbaar, centraal en elke wijk met z’n eigen unieke karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Caspar Phijffer
Caspar Phijffer
Eigenaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je huis verkopen in Den Haag

Je huis verkopen in Den Haag

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Je huis verkopen in Den Haag
Bereken mijn woningwaarde online

Bereken mijn woningwaarde online

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning.

Bereken mijn woningwaarde online
Gratis zoekopdracht plaatsen

Gratis zoekopdracht plaatsen

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Gratis zoekopdracht plaatsen

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Den Haag in cijfers

Den Haag is een heerlijke plek om te kunnen wonen. In Den Haag wonen zo’n 553.417 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 98 km². Dat is een bevolkingsdichtheid van 6.650 inwoners p/km² (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km²). De gemiddelde woningwaarde in Den Haag is 501.000 euro. Dit is bovengemiddeld vergeleken met Nederland.

Den Haag in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Den Haag bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Je huis verkopen in Den Haag duurt gemiddeld 18 dagen. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Haag is 3.950 euro.

Reviews

10
Erwin de Marie
12-06-2024
Bij Roland val je niet in de massa makelaardij en ben je geen nummer. Denkt mee, eerlijk en betrouwbaar. Altijd bereikbaar of belt je snel terug. Een voorbeeld voor andere makelaars!
10
J.J. Rodriguez
12-06-8422
Roland van Starrenburg is werkelijk altijd bereikbaar voor vragen. Geen 'gladde' makelaar maar een integer persoon met een eerlijk verhaal. Ons huis is snel verkocht onder goede begeleiding met uitstekende service, en uiteraard met een goede verkoopprijs!
10
Judith Roodenburg
12-06-8422
Roland Starrenburg heeft zich actief ingezet en denkt met je mee, benadert zelf mensen actief👌🏼loopt net even stap harder, openhartige en enthousiast. Verkoop snel verlopen.
8
Kyrsa Moonen
12-06-8422
Prima samenwerking, duidelijke afspraken en binnen now time ons huis verkocht! Aanrader!
10
Grace Van Haver
12-06-8422
Wij hadden Roland van Starrenburg als makelaar; dat was een uitstekende keuze! Roland zegt wat hij doet maar nog belangrijker is dat hij doet wat hij zegt! Bent u op zoek naar een professionele, bekwame en 24/7 bereikbare makelaar dan is Roland van Starrenburg de persoon die u zoekt.
10
Roy Ishak
12-06-2024
10
Cesar Rodriguez
12-06-2024
Ik moet zeggen dat Ronald een uitmuntend makelaar is waarin hij je alle opties helder uitlegt je goed informeert en meedenkt zijn expertise is echt het onderhandelen waar je als client echt blij mee kan zijn ik zou hem ieder aanraaden een ware topper
10
George van hillo
12-06-2024
Goede ervaring met Bieden en Wonen. Ronald is eerlijk zegt wat hij denkt maar denkt ook met je mee. Bij een volgende verkoop weet ik wel wie we moeten bellen.
10
Sotir Siewertsen
12-06-2024
ik heb al vele jaren ervaring met Roland. Hij verzorgt álle vastgoedtransacties tot in de puntjes en overtreft altijd de verwachtingen van elke cliënt. Roland is integer, transparant en stelt het belang van elke cliënt centraal. Ik beveel hem graag persoonlijk aan.
10
Sander De Jong
12-06-2024
Kan er maar een ding over zeggen dat wij het niet beter hebben kunnen treffen met Roland. Veel kijkers en veel smoesjes om af zien van het huis, of om de prijs te kunnen drukken. Maar ondanks dat blijft Roland positief terwijl wij genoeg hadden van kijkers. Op naar 2020 een nieuw jaar met nieuwe kansen en hoop dat wij weer gebruik mogen maken van Roland. Echt een topper het komt wel goed we gaan er weer voor.
10
Jessica de Vries
12-06-2024
Roland is een erg prettige makelaar. Heel eerlijk, neemt ècht de tijd om alles goed te laten zien en uit te leggen, en daarnaast is Roland vooral heel menselijk. Je kan echt merken dat hij het beste wil voor alle partijen. Mijn ervaring is positief!