Je huis verkopen in Breda

Je huis verkopen in Breda?

Een huis verkopen in de huidige markt is niet heel moeilijk, het beste bod uit de markt halen daarentegen is een ander verhaal. Bieden en Wonen Makelaars doet dit al sinds 2008 op een deskundige en verfrissende manier.

Wij bieden als een van de weinige makelaars in Breda 100% transparantie in het biedproces van de woning door ons online biedplatform. Hiermee krijgt iedere bieder een eerlijke kans een bod uit te brengen, en ben jij als verkoper gegarandeerd van de hoogste prijs voor je huis.

Is mijn woning voor verkoop per opbod?

Door een woning per opbod te verkopen kun je al snel duizenden euro’s meer krijgen voor de woning. Echter zijn niet alle woningen hiervoor geschikt. Of een woning in aanmerking komt, hangt af van de volgende 4 factoren:

  • De vraag naar woningen in jouw postcodegebied
  • Het type woning
  • Prijssegment van de woning
  • Bijzonderheden aan de woning

 
Doe hieronder de check en kom erachter of jouw woning geschikt is.
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze analyse van je woning. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 
 

Contactgegevens

Wij zitten gevestigd met ons kantoor op Graaf Hendrik III Plein 29 in Breda. Wij zijn bereikbaar per telefoon op 076 205 5188 en per e-mail op breda@biedenenwonen.nl.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30. Zaterdag en ’s avonds op afspraak.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn huis?

Meehelpen tijdens de verkoop, of alles lekker uit handen geven? Bij Bieden en Wonen bepaal je zelf hoe je je huis verkoopt. Vind je het leuk om zelf een advertentietekst te schrijven en bezichtigingen te doen? Dan kies je ons ‘Samen Doen’ pakket voor €1495. Leun je liever achterover en laat je het allemaal regelen door onze makelaars? Kies dan het ‘Laten Doen’ pakket en ontvang een offerte op maat. Meer weten over de pakketten en onze werkwijze? Klik hier.

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Wij kijken naar o.a. recent verkochte woningen in Breda bij jou in de buurt om tot een waardeschatting te komen. Vul het online waarderapport in en ontvang een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde