Mijn huis verkopen in Apeldoorn

Je huis verkopen in Apeldoorn? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Apeldoorn

Actief sinds augustus 2020
Bierbrouwershorst 51
7328 NC Apeldoorn

Jouw makelaar in de Veluwe

De Veluwe is misschien wel de meest veelzijdige regio van Nederland. Je vindt er het dorpsgevoel, prachtige natuur én de luxe van een grote stad. Elke gemeente heeft zo zijn eigen karakter. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Arend Verbeek
Arend Verbeek
Verkoopmakelaar
Marieke Bresser
Marieke Bresser
Assistent makelaar
Je huis verkopen in Apeldoorn

Je huis verkopen in Apeldoorn

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Je huis verkopen in Apeldoorn
Bereken mijn woningwaarde online

Bereken mijn woningwaarde online

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning.

Bereken mijn woningwaarde online
Gratis zoekopdracht plaatsen

Gratis zoekopdracht plaatsen

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Gratis zoekopdracht plaatsen

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Apeldoorn in cijfers

Apeldoorn is een heerlijke plek om te kunnen wonen. In Apeldoorn wonen zo’n 138.865 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 59,5 km². Dat is een bevolkingsdichtheid van 2.519 inwoners p/km² (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km²). De gemiddelde woningwaarde in Apeldoorn is 323.542 euro. Dit is bovengemiddeld vergeleken met Nederland.

Apeldoorn in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Apeldoorn bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Je huis verkopen in Apeldoorn duurt gemiddeld 22 dagen. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Apeldoorn is 3.432 euro.

Reviews

10
Sandra Teeg
18-07-5136
Wij kwamen Bieden en Wonen tegen via een advertentie op Facebook. Nog nooit van gehoord, maar na een prettig kennismakingsgesprek gehad te hebben waren we al snel overtuigd. Niet zonder resultaat, ons huis is snel verkocht tegen een hele mooie prijs. In het bijzonder heel prettig dat we alle biedingen online 24/7 konden volgen via het biedsysteem. Super bedankt Arend en team Bieden en Wonen!!
10
Marco Verbeek
18-07-5136