Je huis verkopen in Amsterdam

Je huis verkopen in Amsterdam? Kies voor transparantie

Een huis verkopen in de huidige markt is niet heel moeilijk, het beste bod uit de markt halen daarentegen is een ander verhaal. Bieden en Wonen Makelaars doet dit al sinds 2008 op een deskundige en verfrissende manier.

Wij bieden als een van de weinige makelaars in Amsterdam 100% transparantie in het biedproces van de woning door ons online biedplatform. Hiermee krijgt iedere bieder een eerlijke kans een bod uit te brengen, en ben jij als verkoper gegarandeerd van de hoogste prijs voor je huis.

Wij zitten gevestigd aan de Eerste Jan Steenstraat 66hs in De Pijp. Klik hier om direct in contact te komen.

 

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn huis?

Meehelpen tijdens de verkoop, of alles lekker uit handen geven? Bij Bieden en Wonen bepaal je zelf hoe je je huis verkoopt. Vind je het leuk om zelf een advertentietekst te schrijven en bezichtigingen te doen? Dan kies je ons ‘Samen Doen’ pakket voor €1495. Leun je liever achterover en laat je het allemaal regelen door onze makelaars? Kies dan het ‘Laten Doen’ pakket en ontvang een offerte op maat. Meer weten over de pakketten en onze werkwijze? Klik hier.

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Wij kijken naar o.a. recent verkochte woningen in Amsterdam bij jou in de buurt om tot een waardeschatting te komen. Vul het online waarderapport in en ontvang een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde

Kom in contact

Hulp nodig bij het kiezen? Wil je een offerte op maat? Ontvang je graag een waardebepaling voor je woning? Als Amsterdamse makelaars zitten we bovenop de laatste ontwikkelingen in de markt en weten we wat er speelt. We komen graag bij je langs (of spreken je op afstand) om je vrijblijvend en kosteloos te adviseren.

Vanwege de huidige maatregelen is het ook mogelijk een kennismakingsgesprek op afstand via Zoom of Google Meet in te plannen.

 

  • Niet verplicht, wel zo praktisch