Je huis verkopen in Almere

Je huis verkopen in Almere? Bieden & Wonen helpt je graag. We kennen de buurt, de woningmarkt en de laatste ontwikkelingen. Of je nou een starter of doorstromer bent: we denken met je mee, en zorgen voor een simpel proces dankzij ons open biedplatform.

Zo bereik je ons

Ons kantoor in Almere

Actief sinds april 2021
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Openingstijden

Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30

Jouw makelaar in Almere

In de buurt van Amsterdam is een nieuwe stad ontstaan: Almere. Wij zijn momenteel de snelst groeiende gemeente van Nederland, en dat is niet voor niks. In Almere geniet je heerlijk van rust en ruimte, met prachtige wateren en mooie natuurgebieden voor lange wandelingen en ontspanning. We kennen de omgeving op ons duimpje en helpen je graag bij het kijken, kopen of verkopen.

Yunthai Hu
Yunthai Hu
Verkoopmakelaar
Sam Yeh
Sam Yeh
Verkoopmakelaar
Je huis verkopen in Almere

Je huis verkopen in Almere

Bieden & Wonen is een makelaar die de regie over het verkoopproces weer teruggeeft aan de verkoper. Dankzij ons online biedplatform worden alle biedingen gelogd in een digitaal logboek. Kies je voor het open bieden model? Dan volg je álle biedingen live volgen: zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Wij helpen je met het kiezen van de beste biedprocedure, en ondersteunen je in het volledige verkoopproces. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Je huis verkopen in Almere
Bereken mijn woningwaarde online

Bereken mijn woningwaarde online

Het is altijd verstandig te checken wat de geschatte waarde van je woning is voordat je besluit te gaan verkopen. Dankzij onze handige waardecheck ontvang je binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van jouw woning.

Bereken mijn woningwaarde online
Gratis zoekopdracht plaatsen

Gratis zoekopdracht plaatsen

Bieden & Wonen is geen aankoopmakelaar, wel kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van ons nieuwe aanbod. Vaak zelfs nog voordat het op funda staat. Schrijf je in als woningzoeker via onderstaande link.

Gratis zoekopdracht plaatsen

Benieuwd naar ons woningaanbod bij jou in de buurt?

Almere in cijfers

Almere is een heerlijke plek om te kunnen wonen. In Almere wonen zo’n 217.828 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 248 km². Dat is een bevolkingsdichtheid van 1.662 inwoners p/km² (gemiddeld in Nederland is dit 411 p/km²). De gemiddelde woningwaarde in Almere is 402.480 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Almere in cijfers

Veelgestelde vragen

Ja, Bieden & Wonen is een normale makelaar. Alleen het bieden op de woning werkt nét iets anders dan dat je gewend bent. Met ons online biedplatform zorgen wij ervoor dat kopers en verkopers de regie weer terug over het aankoop- en verkoopproces. Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te informeren, zodat jij meer weet en beter kunt handelen. Eerlijk, zonder handjeklap of vriendjespolitiek.

De woningmarkt heeft in iedere regio een ander karakter. Daar stemmen we onze tarieven op af. Gemiddeld kost het verkopen van een woning in Almere bij Bieden & Wonen tussen de 1% en 1,5% courtage over de verkoopprijs.

Je huis verkopen in Almere duurt gemiddeld 15 dagen. Zaken zoals de staat van de woning, professionele fotografie en de hoogte van de woning kunnen allemaal invloed hebben op die periode. Je makelaar kan je helpen met tips en advies om je huis snel te verkopen.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Almere is 3.472 euro.

Reviews

10
Tony Chiang
11-06-3982
Fijne makelaar: snel en makkelijk contact. Foto's en bezichtigingen waren goed en snel geregeld. Het biedsysteem is top! het is eerlijk en duidelijk. De makelaar was ook realistisch en gaf praktisch tips en trucs. Mooiste punt: goede nazorg toen eigenlijk alles al getekend was en niet alleen voor de verkopende partij. Bij de notaris kregen koper en verkoper nog een flesje bubbels om het te vieren! Zó zouden alle makelaars eigenlijk moeten werken!
2
Roxanne Siban
11-06-2024
10
Gerrit Spilt
11-06-2024
De verkoop was snel geregeld en tegen een goede prijs. Een prima begeleiding tijdens het proces en een ontzorgde afhandeling.
10
bies autar
11-06-2024
Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Bieden & Wonen. De adviezen van makelaar Yunthai waren heel goed en ik kon met makelaar Yunthai de verkoopstrategie van de woning prima bespreken.
10
Wes Macer
11-06-2024
6
David Khamisi
11-06-2024
10
Haben Ghebrebrhan
11-06-2024
Yunthai was de verkoopmakelaar bij een bezichtiging. Zelden ben ik zo goed geholpen door een verkoopmakelaar bij een bezichtiging. Hij nam de tijd om mij door het huis te leiden en hij probeerde goed mijn behoefte te begrijpen, en keek niet alleen naar de behoefte van zijn klant (de verkoper). Gaf mij ook eerlijke en rechtvaardige adviezen. Na mij goed geholpen te hebben stonden de volgende bezichtigers klaar en gaf hij aan dat hij hun net zo goed wilde helpen. Waardoor ik wist dat hij de tijd neemt om iedereen goed te helpen!
10
Daniel Tsai
11-06-2024
Hele tevreden klant! Goed geholpen in verkoop van mij woning in Almere. Duidelijke afspraken en heldere communicatie vanuit de kantoor. Ook nog een vast bedrag voor de verkoop.
10
Fonkei Chan
11-06-2024
Yunthai heeft me als aankoop makelaar geholpen met het kopen van een huis in Almere. Hij was erg professioneel en dacht goed met me mee. Laat je niet gek maken op deze verhitte woningmarkt en laat je adviseren door een goede aankoop makelaar. Ik zou Yunthai van harte aanbevelen!
10
Kaman Cheung
11-06-2024
10
José Van Schijndel
11-06-2024
10
Céline Hu
11-06-2024
We hadden goed en regelmatig contact met de makelaar voor vragen of opmerkingen. De makelaar is deskundig en transparant. Tevens heeft hij veel kennis van de lokale markt en welke mensen daar op af komen. . Erg tevreden over de samenwerking met Bieden en Wonen Makelaars Almere.
10
X.C. Hu
11-06-2024
De makelaar is professioneel en heeft duidelijk verstand van wat hij doet. Hij heeft mij en mijn partner goed geholpen en geadviseerd bij onze eerste gesprek. Hij luistert goed naar onze wensen en overlegt alles, om zo veel mogelijk te kunnen voldoen aan onze verwachtingen. Integriteit, transparantie en eerlijkheid is wat je kan verwachten. Bedankt voor de prettige samenwerking!
10
Ka-Lok Fung
11-06-2024
10
Kam Yan Yau
11-06-2024
10
Anni Zhou
11-06-2024
Ondanks de Corona maatregelen had hij de moeite gehad om ons goed te helpen. Wat een goede Service!! 👍🏻
10
Michel Hsu
11-06-2024
10
Clint Broeders
11-06-2024
10
Jack Yeh
11-06-2024
10
Zhen Zhou
11-06-2024
Snel geholpen en al mijn vragen beantwoord. Top!