Je huis verkopen in Almere

Je huis verkopen in Almere? Kies voor transparantie.

Een huis verkopen in de huidige markt is niet heel moeilijk, het beste bod uit de markt halen daarentegen is een ander verhaal. Bieden en Wonen Makelaars doet dit al sinds 2008 op een deskundige en verfrissende manier.

Wij bieden als een van de weinige makelaars in Almere 100% transparantie in het biedproces van de woning door ons online biedplatform. Hiermee krijgt iedere bieder een eerlijke kans een bod uit te brengen, en ben jij als verkoper gegarandeerd van de hoogste prijs voor je huis.

Is mijn woning geschikt om te verkopen per opbod?

Bieden en Wonen werkt net iets anders dan de traditionele makelaars. Wij hebben een transparant biedsysteem ontwikkeld waar kopers hun biedingen plaatsen. Het resultaat? Gemiddeld een hogere verkoopopbrengst voor de verkoper en een 100% transparant biedproces voor koper en verkoper. Echter slechts ongeveer 70% van alle woningen is geschikt om te verkopen via ons biedplatform. Of een woning in aanmerking komt, hangt af van de volgende 3 factoren:

  • Prijssegment van de woning
  • De vraag naar vergelijkbare woningen in het postcodegebied
  • Het type woning

Vul onderstaande checklist in en ontdek of jouw woning geschikt is:
 

Stap 1 van 3

  • Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze analyse van je woning met je te delen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

 
 

Contactgegevens

Wij zitten gevestigd met ons kantoor op Veluwezoom 5 in Almere. Wij zijn bereikbaar per telefoon op 036 200 2289 en per e-mail op almere@biedenenwonen.nl.

Openingstijden
Ma t/m vrij van 9:30 – 17:30. Zaterdag en ’s avonds op afspraak.


 

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn huis?

Meehelpen tijdens de verkoop, of alles lekker uit handen geven? Bij Bieden en Wonen bepaal je zelf hoe je je huis verkoopt. Vind je het leuk om zelf een advertentietekst te schrijven en bezichtigingen te doen? Dan kies je ons ‘Samen Doen’ pakket voor €1495. Leun je liever achterover en laat je het allemaal regelen door onze makelaars? Kies dan het ‘Laten Doen’ pakket en ontvang een offerte op maat.

Meer weten over de pakketten en onze werkwijze? Klik hier.

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Wij kijken naar o.a. recent verkochte woningen in Almere bij jou in de buurt om tot een waardeschatting te komen. Vul het online waarderapport in en ontvang een gratis indicatie van de waarde van je huis. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Bereken woningwaarde