Recente Objecten

loading...

+31 (0) 85 130 23 61

|

info@biedenenwonen.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

De woningen die Bieden & Wonen aanbiedt, worden verkocht op basis van online biedingen. Het werkt net als Marktplaats. Na registratie kunt u meebieden. U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord. Iedereen heeft gelijke kansen omdat iedereen een bod kan uitbrengen wanneer uw bied profiel is gevalideerd door ons. Dit profiel bestaat uit uw paspoortnummer die is gekoppeld aan uw gebruikersnaam. Heel transparant dus, daar u alle biedingen live kunt zien.

 

Bezichtigingen

Voorafgaand aan het bieden, organiseren wij bezichtigingen en eventueel een Open Huis. U kunt voor én tijdens de aflopende tijd (de biedingstermijn) bezichtigen. Houdt er wel rekening mee dat u nog genoeg tijd heeft om een bod uit te brengen na het bezichtigen. En niet dat de bied tijd dan is verstreken. Tijdens deze biedingstermijn kunt u online een bod uitbrengen op de woning. U dient vóórafgaand aan het bieden en het bezichtigen onze Verklaring Deelname Internetverkoop te hebben ondertekent.

 

Gunnen van de woning

De verkoper heeft het recht om de woning aan het einde van de biedingstermijn aan een bieder te gunnen. Dit kan de hoogste bieder zijn, wat normaliter het geval is. Maar de verkoper kan ook besluiten om de woning niet te gunnen. Bijvoorbeeld wanneer het hoogste bod niet hoog genoeg is. Of bijvoorbeeld wanneer de ontbindende voorwaarden die u heeft genoteerd in de Verklaring Deelname Internetverkoop, samen met het bod die u heeft gedaan niet naar wens van de verkoper zijn. Indien u het beste bod heeft en de woning is gegund aan u dan wordt u door ons benadert.

 

Veilingkosten

De koper betaalt in sommige gevallen ook een veilingfee. Deze veilingkosten vindt u terug in de specificatie van de kosten koper van desbetreffende kavel. Er zijn niet altijd veilingkosten voor de koper. Indien er veilingkosten zijn voor desbetreffende kavel, dan kunt u deze terug vinden op de online biedpagina van de kavel. De biedpagina is de pagina waarop u meebiedt. Indien er veilingkosten zijn dan betaalt u de veilingkosten bij het transport van de woning bij de notaris. Deze veilingfee is onderdeel van de koopsom en u kunt deze dus mee financieren in de hypotheek.

  • op funda
  • Speciale woningpromotie met droomhuis online virtuele woningtour
  • woning promotie verkoop woning