Woning Verkopen

Onze ervaren verkoopmakelaars adviseren je over de verkoopstrategie die het beste bij jouw woning past. Bekijk onze strategieën hieronder.

Woning verkopen

 

Ben je van plan om je woning te gaan verkopen?

Bieden & Wonen is dé meest moderne partij om je huis mee te verkopen op dit moment. De meeste verkoopmakelaars staan bekend met het verkopen van hun woningaanbod via de traditionele verkoopstrategie. Bij Bieden & Wonen bekijken wij je woning en adviseren wij welke verkoopstrategie het beste bij je woning past. Elke woning is immers uniek. Onze verkoopmakelaars zijn gecertificeerd Bieden & Wonen makelaar. Transparantie, vertrouwen en deskundigheid staan bij Bieden & Wonen centraal. Onze verkoopmakelaars zijn je graag van dienst.

Welke strategie past het beste bij jouw woning? Bekijk hieronder twee verschillende verkoopstrategieën welke wij aanbieden om de beste verkoopprijs voor je te realiseren. Of plan hier een vrijblijvende afspraak in via een van onze vestigingen.

 

Kies hieronder een verkoopstrategie

 

In 3 stappen het beste bod op je huis!

 • 1

  Intake door makelaar

  Een gecertificeerde verkoopmakelaar komt langs voor een kennismakingsgesprek. Dit is geheel vrijblijvend.
 • 2

  Kies een verkoop strategie

  Nadat je kennis hebt gemaakt met de verkoopmakelaar en Bieden & Wonen, bepaal je of je met ons in zee gaat. Je kiest in dat geval één van de verkoopstrategieën die de verkoopmakelaar heeft uitgelegd. De makelaar adviseert welke strategie het beste bij jou woning past.
 • 3

  Verkoop van start!

  Je strategie heb Je hebt ons de opdracht gegeven. Wij komen langs voor het maken van foto's en onder andere het opmaken van een meetrapport.
Plan een afspraak

Succesverhalen

+ 7%!
Richtprijs
€ 321.000
+ 7%! + 0%!
Richtprijs
€ 410.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 349.000
+ 7%! + 5%!
Richtprijs
€ 125.000
+ 7%! + 7%!
Richtprijs
€ 395.000
+ 7%!
Richtprijs
€ 169.500
+ 7%!
Richtprijs
€ 249.500