Woning kopen

Registreer als bieder, bezichtig de woning en plaats je bod online.

Heb je interesse in een woning die wij aanbieden? Wij hanteren voor alle gegadigden een standaard en eenvoudige procedure. De zogenaamde ‘’registratie-validatie-meebieden’’ procedure.

Registreer je als bieder op onze website. Dit kan ook via desbetreffende woning detail pagina. Vervolgens hoef je niets meer te doen. Wij valideren je gegevens. Indien je gegevens zijn goedgekeurd, kan je direct mee bieden op desbetreffende kavel.

Bezichtigen

Het bezichtigen van een woning met de aangewezen verkopend makelaar van het object is verplicht voordat je mee kan bieden.

Validatie

Je kan pas online/offline jouw biedingen plaatsen op het huis, nadat je bent gevalideerd door een medewerker van Bieden & Wonen en wij jouw gegevens hebben goedgekeurd.

Opgeld

Let op. In sommige gevallen rekenen wij als veilinghuis veilingkosten voor een woning. Deze veilingkosten vind je terug op desbetreffende woning detail pagina. Je vind de hoogte van deze kosten terug in de ‘’speciale veiling voorwaarden’’ van het dat object. Ook vind je deze kosten terug voordat je definitief je bod plaatst. De veilingkosten wordt ook wel ‘Opgeld’ genoemd.

Gunnen van de woning

Elke woning kan gedurende de aflopende veilingtijd onderhands worden verkocht door de verkoper (of verkopend makelaar). De verkoper kan dus ook de persoon met het ‘beste bod’ als winnaar na de online veiling kiezen i.p.v. de ‘hoogste bieder’.

Indien er gedurende de online veiling een bod wordt gedaan wat interessant genoeg is voor de verkoper, kan de online veiling gestopt worden en de verkoper de woning gunnen aan desbetreffende bieder.

Hoe kan je meebieden op ons platform?

 • 1

  Registreer je als bieder

  Vul je NAW gegevens en je persoonsgegevens in en upload je kopie legitimatie. Je dient hierna de woning te bezichtigen met de verkopend makelaar.
 • 2

  Wij valideren jouw gegevens

  Bieden & Wonen controleert je persoonsgegevens terwijl je de woning met desbetreffende verkopend makelaar bezichtigt (bezichtigen is verplicht).
 • 3

  Online meebieden op je droomhuis!

  Je hebt na validatie & goedkeuring je gebruikersnaam van Bieden & Wonen ontvangen. Genereer je wachtwoord en log (voordat de online veiling van de woning start) in om je biedingen te doen.
Zoek woning & registreer!