Nieuw: Huis Verhuren

Verhuur je vrije sector woning via ons opbod platform om de marktwaarde van het huurhuis te realiseren.

Bieden & Wonen blijft innoveren! Het is ook mogelijk om je huurwoning aan te gaan bieden op ons opbod platform. Ontvang op deze manier snel biedingen op je huurwoning via ons opbod platform. Daarnaast kan je de biedingen ook vanaf overal in de wereld live volgen.

Hoe werkt dat dan?

Wij plaatsen net als bij ons koop woningaanbod je woning op Funda.nl en eventueel op andere websites als je dit wenst. Vervolgens melden wij de huurwoning aan voor het online bied traject. Gedurende dit traject kunnen potentiële huurders biedingen plaatsen op de woning. Je hebt als verhuurder het recht van gunnen wanneer de bied termijn sluit en de tijd is verstreken. De bieder met het beste bod wordt gebeld door een medewerker van Bieden & Wonen.

Vrije sector huur

Dit is alleen mogelijk voor huurwoningen die in de vrije sector verhuurd worden. Het is dus niet mogelijk bij sociale huurwoningen waarbij er een gelimiteerde huurpijs kan worden gevraagd.

Vragen? Neem contact op!

Caspar helpt je graag verder om vragen omtrent het verhuren van je woning via deze nieuwe & unieke werkwijze te beantwoorden.

Caspar Phijffer

Algemeen Directeur & Eigenaar

caspar@biedenenwonen.nl
+31 (0) 6 38 20 97 60